De AH Inspiratiebox: zelf gerechten kiezen

De Allerhande Box van Albert Heijn is weer een klein beetje veranderd. De box voor 2 personen heet vanaf nu de Inspiratiebox en de box voor 4 personen draagt de naam Familiebox. Maar niet alleen de naam is gewijzigd. Het is nu mogelijk om zelf de inhoud te bepalen van de Inspiratiebox of de Familiebox . Net als bij HelloFresh en Marley Spoon kun je zelf kiezen welke gerechten er in jouw Inspiratiebox. Zodra je naar de website van AH gaat, zie je uit welke gerechten je deze week en volgende week kunt kiezen. Op dit moment heb je steeds de keuze uit 4 verschillende gerechten. Je dient er 3 te kiezen, dus je kunt er steeds 1 laten afvallen. De prijs van de nieuwe Inspiratiebox is een stukje hoger dan voorheen. Waar de Allerhande Box voor 2 personen eerst een prijskaartje van 35 euro had, moet je nu 37,50 euro betalen voor de box. Daarmee is de Allerhande Box nog steeds goedkoper dan bijvoorbeeld HelloFresh (39 euro) en Mathijs Maaltijdbox (39 euro). De gemiddelde prijs per persoon per portie bedraagt 6,25 euro.

De voordelen van de Inspiratiebox van Albert Heijn

De Inspiratiebox van Albert Heijn kent een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van vergelijkbare boxen als die van HelloFresh en Mathijs Maaltijdbox. Bij Albert Heijn laat je alle overige boodschappen gewoon meebezorgen, zonder dat je hiervoor nog eens bezorgkosten hoeft te betalen. Wanneer je het al gewend bent om online boodschappen te doen is de Allerhande Box gewoon de fijnste box. Je hebt gewoon 1 moment in de week waarop je jouw boodschappen in ontvangst neemt. De Allerhande Box is ook nog eens een stukje voordeliger dan zijn concurrenten. Daarnaast werd de Allerhande Box van Albert Heijn ook nog eens als best getest door de consumentenbond. Last but not least: De Inspiratiebox en Familiebox van AH werken niet met een abonnement. Jij beslist wanneer jij de box in huis neemt. Voor mensen die de box beslist vaker willen ontvangen is er wel de Allerhande Box planner. Bekijk nu meteen welke Allerhande Box Kortingscodes er beschikbaar zijn en haal deze box nu extra voordelig in huis!

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *