Mealhero: persoonlijke maaltijdbox met slimme stomer

Vorige week stuitten wij op een leuk Kickstarter Project: Mealhero. En dit concept maakt ons meteen enthousiast. Met de Mealhero App heb je de keuze uit honderden lekkere maaltijden die je ook zelf kunt samenstellen. Deze worden vervolgens als vriesvers bij jou thuis afgeleverd. Zelf koken is niet nodig, daarvoor is de bijgeleverde slimme stomer. Je hoeft alleen het label voor de slimme stomer te houden, en Mealhero maakt ieder onderdeel (bijvoorbeeld aardappelen, groenten en het stukje vlees) perfect klaar. Zodra de maaltijd klaar is ontvang je een notificatie op je telefoon en kun je aan tafel. Mealhero richt zich met name op de “drukbezette millennials”. Deze groep mensen hecht veel waarde aan een gezonde en lekkere maaltijd, maar heeft niet altijd tijd om het zelf te koken. Begin deze maand ging Mealhero live op Kickstarter. Inmiddels is er ruim €40.000 opgehaald. De Belgische startup hoopt in totaal €60.000 op te halen met de crowdfundingsactie.

mealhero de slimme en persoonlijke maaltijdboxHoe werkt Mealhero?

Wat is nu precies Mealhero? Is het de app, de foodbox of is het de slimme stomer? Eigenlijk moet je Mealhero zien als de hele experience. 

  1. Met de App heb je de keuze uit honderden gezonde maaltijden. Je kunt heel eenvoudig zelf je maaltijden samenstellen dankzij het aanbod van ruim 100 verschillende ingrediënten. Je kunt ook gewoon kiezen uit een aantal maaltijdsuggesties.
  2. Maaltijden gekozen? Dan gaat Mealhero aan de slag met jouw persoonlijke foodbox. Alle ingrediënten worden netjes geportioneerd, verwerkt en verpakt. Vervolgens wordt jouw persoonlijke maaltijdbox als vriesvers thuisbezorgd. Je kiest zelf wanneer je de maaltijden bereidt.
  3. Etenstijd? Je kiest dan een van de vriesverse maaltijden, scant de labels, en plaatst de afzonderlijke componenten in de slimme stomer. Het apparaat weet vervolgens precies hoe lang de aardappelen, de groente en het vlees opgewarmd moeten worden, en geeft een seintje zodra het klaar is.

Enthousiast? Steun Mealhero op Kickstarter!

Ben jij enthousiast geworden over de slimme foodbox van Mealhero? Claim dan jouw eigen slimme stomer via de Kickstarter campagne. Voor het bedrag van €229 ben jij een van de eerste die gebruik gaat maken van deze nieuwe manier van koken. Je ontvangt dan de slimme stomer inclusief 3 maaltijden die je zelf mag samenstellen met de App. Een prima aanbieding, in de winkel zal de stomer straks waarschijnlijk €90 duurder uitvallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *