123Fresh Maaltijdbox

123Fresh is een nieuwe speler in de maaltijdboxen markt. En deze maaltijdbox is absoluut het vermelden waard. 123Fresh biedt namelijk wat andere foodboxen niet bieden: gerichte maaltijdboxen voor mensen met een dieet, allergie of mensen die sporten en topfit willen zijn. Naast deze kant-en-klare boxen biedt 123Fresh ook de mogelijkheid om je box zelf te vullen met recepten die al klaar staan. Deze recepten kun je uitvoerig bekijken op de website en vervolgens in je virtuele box stoppen. 123Fresh.nl zorgt er vervolgens voor dat alle producten die nodig zijn voor het betreffende recepten netjes in jouw maaltijdbox meekomen. De derde en laatste optie die 123Fresh aanbiedt is misschien wel leukste: Zelf je maaltijden samenstellen. Dit werkt met drie hele simpele stappen. In stap 1 kies jij of je vlees, vis of kip wilt. In stap 2 bepaal je de groente en/of salades die je daarbij wilt eten. In de laatste stap kies je voor pasta, rijst, aardappels of extra groente. Op deze manier heb je heel snel 3 heerlijke maaltijden besteld. Deze maaltijden worden uiteraard helemaal op maat geleverd in jouw 123Fresh maaltijdbox die wordt afgeleverd wanneer jij dat wil!

123fresh maaltijdbox gezond

De boxen van 123Fresh.nl

Zoals hierboven al even aangegeven: 123Fresh biedt speciale boxen voor mensen die graag eten op maat willen. Je kunt denken aan een speciale “Paleo Box” voor mensen die een Paleo dieet volgen. Je hoeft niet langer na te denken of de producten uit de Supermarkt wel voldoen aan jouw dieet. Je weet gewoon 100% zeker dat de ingrediënten in deze box precies passen bij jouw dieet. En zo biedt 123Fresh.nl nog meer boxen aan met een speciaal. Zo is er de “Feelgood Box” voor mensen die zich goed willen voelen (en eten kan daar best wel goed bij helpen). Ben je fanatiek aan het sporten en wil jij ook jouw voeding hier op aanpassen? Dan is de Fit Box wellicht een geschikte box voor jou. Deze maaltijdbox zit bomvol koolhydraten en andere voedingsstoffen om topprestaties te leveren. Dan hebben we nog de Veggie Box, voor de vegetariër, de Glutenvrije Box voor mensen met een glutenallergie, en binnenkort komt 123Fresh zelfs met een Allergeenvrije box. Kortom: er is ontzettend veel keus.

De 123Fresh maaltijdbox bestellen

Waar 123fresh.nl ontzettend goed inspeelt op de behoeften van de klant met haar verschillende boxen, recepten en maaltijden, werkt de website op dit moment nog wat minder gebruiksvriendelijk. Toen de redactie de website voor het eerst bezocht was het nogal onduidelijk wat precies de mogelijkheden zijn. Wanneer we zelf een maaltijd willen samenstellen blijft de shop nog wel eens haken op een bepaald product. Ook kwam het voor dat we een error kregen in de winkelmand. Hier moet 123Fresh nog wel even mee aan de slag. Kom je er niet uit bij het bestellen van de 123Fresh Box? Wij leggen hieronder nog even kort uit wat de opties zijn:

123fresh maaltijdbox

Wanneer je kiest voor optie 1: Boxen, kun je kiezen uit een van de vooraf samengestelde maaltijdboxen van 123fresh.nl. Hier kun je bijvoorbeeld kiezen voor de eerder besproken Paleo Box, Fit box of Veggie box. Wanneer je op een van de boxen klikt kun je kiezen welke gerechten je in deze box wilt hebben. Je weet in elk geval zeker dat de gerechten waar je uit kunt kiezen passen bij het dieet waar je voor gekozen hebt.

Wanneer je kiest voor optie 2 krijg je een heel overzicht van 123Fresh recepten te zien. Je kunt de recepten uitvoerig bekijken, de ingrediënten bekijken, de bereidingswijze bestuderen en de voedingswaarden bekijken. Heb je een recept gevonden dat past bij jou? Dan kun je dit recept direct in jouw virtuele 123Fresh maaltijdbox stoppen. Zij zorgen er voor dat alle producten die bij het recept horen netjes bij jou worden afgeleverd.

De laatste optie, optie 3, is “Zelf aan de slag”. Dit is wel een van de leukste en meest onderscheidende opties op 123Fresh.nl. Je kunt hier namelijk in 3 stappen een maaltijd samenstellen. In stap 1 geef je aan of je vlees, vis of kip wit. In Stap twee kies je de groente die jij lekker vindt. En in stap 3 kies je voor bijvoorbeeld aardappels, rijst, pasta of nog meer groenten. Zodra je alle maaltijden samengesteld heb reken je af op de website van 123Fresh maaltijdboxen. Je betaald de box altijd eenmalig met bijvoorbeeld iDeal. 123Fresh werkt niet met een abonnement.

Hoe werkt het 123fresh abonnement?

Over het abonnement van 123fresh.nl kunnen we heel kort zijn: Zij werken niet met een abonnement zoals HelloFresh en Mathijs Maaltijdbox dat bijvoorbeeld wel doen. 123Fresh is hier heel duidelijk in: Zij willen jou niet lastig vallen met een ongewenst abonnement. Je kunt gewoon elke week zelf kijken of er een box, recept of maaltijd bij zit waar jij zin in hebt. Je moet wel even van tevoren bestellen. Minimaal 48 uur na je bestelling heb je jouw 123Fresh maaltijdbox in huis. Het kan handig zijn om de box af te laten leveren bij een van de 3000 afhaalpunten door hele Nederland. Zo hoef je niet onnodig lang thuis te wachten op jouw maaltijdbox.

Welke prijzen hanteert 123fresh.nl?

De prijzen van 123Fresh zijn niet direct duidelijk wanneer je op de website komt. Je hebt bijvoorbeeld niet een box voor €35,- zoals je dit terugziet op website van HelloFresh en Mathijs Maaltijdbox. 123Fresh.nl werkt met prijzen per maaltijd. Deze staat vast op € 6,60, en kan iets hoger uitvallen wanneer je de maaltijd uitbreidt met bijvoorbeeld extra groenten. Om de 123fresh.nl Maaltijdbox te bestellen moet je minimaal 3 gerechten voor twee personen kiezen. Daarbovenop komen de verzendkosten van €5,50. Je komt dus op een prijs van €39,60 voor een maaltijdbox met 3 maaltijden voor twee personen. Inclusief bezorgkosten betaal je €45,10 voor een 123Fresh Maaltijdbox.  Dit is iets duurder dan de meeste aanbieders.