Maaltijdbox Kortingscode

Ben je op zoek naar de beste maaltijdbox kortingscodes van juni 2024? Op Maaltijdbox.org verzamelen wij altijd de beste acties en aanbiedingen zodat jij nog voordeliger een maaltijdbox kunt proberen van jouw favoriete leverancier. De meeste maaltijdboxen werken met een vaste korting voor de eerste box of eerste boxen. Zo ontvang je bijvoorbeeld 50% korting op de eerste box of €45,00 korting op de eerste 3 boxen.

Overzicht aanbiedingen juni 2024

In de tabel hieronder vind je per aanbieder de huidige actie. Wanneer je doorklikt naar de betreffende kortingscode-pagina dan lees je alle details en kan je direct de vouchercode vinden. Op deze pagina leggen we ook precies uit welke acties er nog meer zijn en hoe je deze moet verzilveren.

Aanbieder Korting Bekijk aanbieding
HelloFresh Tot €85,00 korting eerste 4 boxen HelloFresh Kortingscode
Marley Spoon 50% + 20% + 15% + 10% Marley Spoon kortingscode
Ekomenu 50% korting eerste menu Ekomenu Kortingscode
Familiebox €45 korting op 3 boxen Familiebox Kortingscode
Green Chef €90,00 korting (eerste 4 boxen0 Green Chef Kortingscode
De Krat 2 keer 10% korting De Krat kortingscode
Dinnerly 50% + 20% + 10 + 10% Dinnerly kortingscode
Grutto €5,00 korting eerste bestelling Grutto kortingscode
Veganbox 25% korting eerste box Veganbox kortingscode
Factor €99 op de 1e 4 boxen Factor kortingscode

Veelgestelde vragen

Waarom zijn er actiecodes?
Veel maaltijdboxen proberen nieuwe klanten te krijgen door een welkomstkorting te bieden. Deze aanbieding is geldig voor 1 of meerdere boxen. Het doel is om jou kennis te laten maken met hun product, voor een aantrekkelijke prijs. Je kunt laagdrempelig de service testen, de recepten uitproberen en de ingrediënten en smaak beoordelen.

Waarom mogen alleen nieuwe klanten hier gebruik van maken?
Het is niet de bedoeling dat huidige klanten elke week gebruik maken van een nieuwe vouchercode. De leveranciers moeten natuurlijk ook nog iets verdienen. De basisprijs is marktconform. Soms werkt een code wel als je een oud lidmaatschap gaat heractiveren.

Welke aanbiedingen zijn er voor bestaande klanten?
Diverse leveranciers bieden ook hun bestaande gebruikers de mogelijkheid om te profiteren van korting. Zo krijg je bijvoorbeeld tegoed op je account als je een vriend of vriendin lid maakt. Of krijg je incidenteel 20% – 30% korting op 1 of meerder boxen als je een tijdje niet hebt besteld. Sommige bedrijven bieden ook een spaarprogramma aan.

Kan ik een gratis box weggeven?
Op dit moment kun je een gratis box weggeven bij HelloFresh. Hiervoor dien je zelf wel een actieve klant te zijn. Dat betekend dat je recent nog 1 of meerdere maaltijdboxen moet hebben besteld. Ook andere aanbieders hebben in het verleden soortgelijke acties gehad.

Hoe pas ik een actie toe?
Via maaltijdbox.org kun je snel doorklikken naar de verschillende webshops. Wanneer je klikt op onze bestelknop wordt het voordeel vaak automatisch als op je nieuwe bestelling toepast. Soms kan het zijn dat een nieuwe geldige voucher moet invoeren in een kortingscodeveld. Na het invoeren wordt de prijs ge-update en kun je de definitieve prijs inclusief bezorging zien.