HelloFresh Box

De HelloFresh box is op dit moment de meest populaire en bekende box op de Nederlandse markt. Wanneer je een willekeurig iemand vraagt om het eerste merk Maaltijdbox op te noemen die hem of haar te binnen schiet zal het antwoord ongetwijfeld zijn: De HelloFresh Maaltijdbox! Dat heeft alles te maken met de reclame en promotie van dit Duitse merk. Wil jij de Hello Fresh box direct bestellen? Of wil je meer informatie over wat deze foodbox allemaal te bieden heeft. In het laatste geval kun je op deze pagina rustig verder lezen over de voordelen en nadelen van HelloFresh.

Alles wat je over HelloFresh moet weten in 1 minuut

HelloFresh in het kort:

 • Aantal recepten: 20 p/week
 • Personen: 1 t/m 6
 • Vegetarisch: Ja
 • Kindvriendelijk: Ja
 • Actietarief 1e box: €16,99
 • 2 pers. 3 maaltijden: €42,99 p/week

Waarom deze box proberen?
HelloFresh is al jarenlang de marktleider in Nederland. Wekelijks kies je uit 20 veelzijdige recepten met hoogwaardige ingrediënten. Er is keuze uit veel bezorgmomenten. De App maakt het kiezen van recepten en beheren van jouw lidmaatschap een feestje. Regelmatig gratis extraatjes in jouw box!

HelloFresh Box vergelijken

HelloFresh mag dan wel een van de meest bekende maaltijdboxen zijn op de markt. Het is zeker niet de enige! Belangrijke concurrenten zijn onder andere Mathijs Maaltijdbox en de AH Allerhande Box. Ook deze partijen bieden een compleet boodschappenpakket bij jou thuisbezorgd bomvol verse producten en inspirerende ingrediënten. Op Maaltijdbox.org kun je de HelloFresh Box vergelijken met alle andere boodschappenpakketten zodat jij de maaltijdbox kunt vinden die past bij jou! De HelloFresh Box vergelijken ging nog nooit zo eenvoudig! Binnen een paar minuten zie je of dit inderdaad de box is die bij jou past! Om alvast te verklappen: De Familiebox is een geduchte concurrent van dit boodschappenpakket!

hellofresh-box-vergelijken-en-bestellen

De Maaltijdbox van HelloFresh vergelijken
Misschien ben je direct al ontzettend enthousiast over het concept van HelloFresh. Gezond en veelzijdig eten, gemakkelijk thuisbezorgd, eenvoudige recepten en toch bijzonder eten. Het kan echter nooit kwaad om de HelloFresh maaltijdbox te vergelijken met andere aanbieders. Bijvoorbeeld met het boodschappenpakket van de Albert Heijn: De AH Allerhande Box.  Er komen de afgelopen maanden steeds meer nieuwe maaltijdboxen op de markt. Vergelijk HelloFresh direct op basis van prijs, kwaliteit, inhoud en bijvoorbeeld bezorging op Maaltijdbox.org! Ben je zelf een gebruiker van HelloFresh? Dan zijn wij ook ontzettend benieuwd naar jouw mening! Op die manier kunnen anderen de HelloFresh maaltijdbox goed vergelijken met andere aanbieders op basis van jullie reviews!

HelloFresh Maaltijdbox Bestellen

Wil jij gebruik maken van de aantrekkelijke HelloFresh Maaltijdbox acties en kortingen? Dan kun je hier direct de HelloFresh Maaltijdbox Bestellen met een hele interessante korting. Het bestellen gaat ontzettend eenvoudig. Je opent de website van HelloFresh en klikt op de Box die bij jou past. Je kunt hier kiezen uit onder andere de Originalbox, Veggiebox, Familybox, Quick & Easy Box, Ontbijtbox en Fruitbox. Selecteer de box waar je interesse in hebt en klik op “Box Bekijken”. Kies vervolgens het aantal personen, en je kunt direct de betreffende HelloFresh Maaltijdbox Bestellen.

boxen van hellofresh
De homepage van HelloFresh

De HelloFresh Box recepten

Een van de onderscheidende punten en dus voordelen van HelloFresh is dat zij relatief veel verschillende boxen aanbieden. Voor vrijwel elke consument is er een geschikte maaltijdbox met de juiste recepten. In totaal zijn er 4 verschillende maaltijdboxen: De Veggie-, Original-, Quick & Easy-, en Familybox. Daarnaast zijn er nog speciale add-ons zoals de Ontbijt- Wijn- en Fruitbox. Zoals de namen al doen vermoeden richt de ene box zich wat meer op fruit en de andere op bijvoorbeeld gezinnen of mensen die houden van vegetarische recepten. Wist je dat het nu ook mogelijk is een speciale HelloFresh wijnbox mee te bestellen? Deze speciale box bevat wijnen die helemaal passen bij de gerechten in jouw boodschappenpakket. Per maaltijdbox van HelloFresh kun je overigens zelf bepalen voor hoeveel mensen je eten wilt maken en voor hoeveel dagen je met de box wilt koken. Naarmate je meer dagen en meer mensen kiest wordt de prijs van de HelloFresh Box uiteraard hoger. Maar bij een grote box daalt de prijs per persoon per maaltijd wel!

hellofresh-recepten
Een greep uit de recepten van Hello Fresh

De HelloFresh proefbox bestellen

Een ander groot voordeel van HelloFresh is dat zij een zogeheten proefbox aanbieden. Deze proefbox kun je éénmalig bestellen om op die manier te kijken of zo’n box iets voor jou is. De proefbox met 50% kun je bestellen vanaf €20,47. (op basis van 2 personen en 3 maaltijden). Dit is een unieke korting om eens op een heel laagdrempelige manier deze box uit te proberen. Je zit nergens aan vast, en bent vrij om na het ontvangen van jouw eerste box al op te zeggen. Daarna betaal je €40,95 per box. Dit lijkt op het eerste gezicht een vrij hoog bedrag, maar wanneer je nagaat hoeveel geld en tijd je zelf in de supermarkt kwijt bent zal het al snel meevallen.

Hoe werkt het HelloFresh lidmaatschap?

Het lidmaatschap bij HelloFresh is sterk verbeterd. Wanneer je klant wordt bij HelloFresh ga je een flexibel lidmaatschap aan. Met een druk op de knop kan je op elk moment een box overslaan of wijzigen. Je kunt heel eenvoudig switchen naar bijvoorbeeld de Veggiebox of Familybox. Bovendien bepaal jij de inhoud van de box. Wekelijks heb je de keuze uit liefst 14 verschillende recepten! Wil je niet elke week hoeven kiezen uit 3 gerechten? Dan worden op basis van jouw menuvoorkeuren wekelijkse automatisch de beste 3 recepten gekozen. Afsluitend heb je ook nog eens enorm veel keuze uit bezorgtijden. Twijfel je nog over een HelloFresh lidmaatschap? Dan kun je uiteraard overwegen om eerste een HelloFresh proefbox te bestellen. De voordelen van het HelloFresh abonnement nog even samengevat:

 • Elke week kan je een box eenvoudig overslaan, wijzigen of opzeggen
 • Je kunt wekelijks kiezen uit 20 recepten
 • Dankzij menuvoorkeuren worden wekelijks de 3 best passende gerechten voor jou gekozen
 • Je kunt moeiteloos switchen naar bijvoorbeeld de Veggie- of Familybox
 • Je hebt een ruime keuze uit bezorgtijden
 • Regelmatig leuke gratis extraatjes in jouw box

HelloFresh Maaltijdbox Kortingscode nodig?

Is het niet ontzettend aantrekkelijk om de HelloFresh Box te bestellen met een mooie korting? Wil jij jouw HelloFresh avontuur positief beginnen? Bekijk dan het actuele overzicht met HelloFresh Kortingscodes! Op deze pagina vind je alle actieve en actuele codes. Bovendien wordt hier uitgelegd hoe je een kortingscode kunt verzilveren.

HelloFresh ervaringen
Ben je op zoek naar actuele HelloFresh ervaringen? Op maaltijdbox.org vind je recente reviews en beoordelingen van deze box. Op die manier lees je wat echte Nederlandse consumenten vinden van de maaltijdbox en op basis daarvan kun je wellicht nog beter bepalen of deze box iets voor jou is. Bekijk ook hieronder onze meest recente reviews van deze foodbox.

HelloFresh ervaringen

HelloFresh Ervaringen Van plan om een HelloFresh Box te proberen, of een abonnement te bestellen? Maar wil je eerst weten

Review HelloFresh Veggiebox

Review HelloFresh Veggiebox Nadat wij begin dit jaar de HelloFresh Orignal Box mochten uitproberen (zie ook HelloFresh Box Review), was