HelloFresh Box

De HelloFresh box is op dit moment de meest populaire en bekende box op de Nederlandse markt. Wanneer je een willekeurig iemand vraagt om het eerste merk Maaltijdbox op te noemen die hem of haar te binnen schiet zal het antwoord ongetwijfeld zijn: De HelloFresh Maaltijdbox! Dat heeft alles te maken met de reclame en promotie van dit Duitse merk. Wil jij de Hello Fresh box direct bestellen? Of wil je meer informatie over wat deze foodbox allemaal te bieden heeft. In het laatste geval kun je op deze pagina rustig verder lezen over de voordelen en nadelen van HelloFresh.

Alles wat je over HelloFresh moet weten in 1 minuut

HelloFresh in het kort:

 • Aantal recepten: 45+ p/week
 • Personen: 1 t/m 6
 • Vegetarisch: Ja
 • Kindvriendelijk: Ja
 • Actietarief 1e box: €18,49
 • 2 pers. 3 maaltijden: €45,99 p/week

Waarom deze box proberen?
HelloFresh is al jarenlang de marktleider in Nederland. Wekelijks kies je uit 45+ veelzijdige recepten met hoogwaardige ingrediënten. Er is keuze uit veel bezorgmomenten. De App maakt het kiezen van recepten en beheren van jouw lidmaatschap een feestje. Regelmatig gratis extraatjes in jouw box!

Wat is HelloFresh?

HelloFresh is een gezonde maaltijdbox die je je wekelijks zelf kunt samenstellen. Iedere week heb je de keuze uit meer dan 45 verschillende recepten. Er is een ruime keuze in gerechten met vlees, vis en vega. Je kunt de box bestellen voor 1 t/m 6 personen met 3, 4, 5 of 6 gerechten per week. De box wordt door heel Nederland bezorgd, 7 dagen per week. Je kunt zelf een tijdslot kiezen. Voor sommige tijdslots geldt een meerprijs. Het is handig om de App van HelloFresh te downloaden. Met de App kan je wekelijks eenvoudig recepten kiezen of bijvoorbeeld een weekje overslaan.hellofresh-box-vergelijken-en-bestellen


Wat zijn de voordelen van HelloFresh?
HelloFresh heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van andere boxen en leveranciers van kant-en-klaar maaltijden. De belangrijkste voordelen sommen we hieronder graag voor je op:

 • Elke week kiezen uit meer dan 45 verschillende recepten
 • Een uitstekende mix van recepten met vlees, vis maar ook veel vegetarische gerechte
 • Veel gerechten die supersnel op tafel staan (binnen 20 minuten)
 • Veel keuze in bezorgdagen (ook bezorging op zondag) + zeer nauwkeurige bezorging
 • Zeer gebruiksvriendelijke App waar je bezorgingen kunt inplannen en recepten kunt kiezen
 • Uitgebreide Markt met honderden verse en lekkere producten

Hoe werkt HelloFresh bestellen?

Wil je deze box bestellen? Dit werkt heel eenvoudig. Het hele bestelproces werkt in 5 stappen. Hieronder leggen we de stappen in het kort voor je uit.

Stap 1: een box kiezen
Via de website van HelloFresh kan je eenvoudig jouw box samenstellen. Je kiest hier het aantal personen en het aantal gerechten. Je kunt kiezen voor 1 t/m 6 personen en 3, 4, 5 of 6 gerechten per week. Dit kan je later eenvoudig aanpassen. Je ziet direct de wekelijkse kosten van de gekozen box. Je kunt eventueel ook direct een maaltijdvoorkeur aanklikken (bijvoorbeeld vlees, vis veggie of caloriebewust).

Stap 2: gegevens invullen
Nu vul je de alle benodigde gegevens in. Allereerst kies je een e-mailadres en wachtwoord. Vervolgens vul je ook jouw persoonlijke gegevens in. Denk aan je naam, adresgegevens en telefoonnummer.

Stap 3: bezorgwensen doorgeven
Op basis van jouw postcode krijg je een aantal suggesties voor bezorgdagen. Hier kies je jouw favoriete bezorgdag. HelloFresh bezorgt in heel Nederland 7 dagen per week. Je kiest dus zelf een bezorgdag die past bij jouw wensen. Je kunt daarnaast ook een tijdslot kiezen. Bijvoorbeeld in de ochtend of juist in de avond. Let op: voor sommige tijdslots geldt een extra toeslag van bijvoorbeeld €1,00 of €2,00 per levering.

Stap 4: betaalgegevens
In de voorlaatste stap kies je een gewenste betaalmethode. Betaalopties zijn iDeal, Visa, MasterCard, Discover, American Express, PayPal, Apple Pay en Klarna Pay Later. Bij het bestellen van jouw eerste box geef je HelloFresh een machtiging voor het afschrijven van eventuele volgende boxen. Je kunt jouw betaalmethode later nog wijzigen.

Stap 5: Maaltijden kiezen
Zodra je alle stappen succesvol doorlopen hebt kan je jouw maaltijden kiezen. Je hebt de keuze uit ongeveer 45 verschillende gerechten per week. Sommige recepten zijn “premium” en hebben een meerprijs. Je kunt gemakkelijk zoeken op snelle recepten of juist vega. Op die manier vind je razendsnel de recepten die jij lekker en prettig vindt. Je kunt per week zelf bepalen hoeveel recepten je kiest (3, 4, 5 of 6)

kiezen-van-hellofresh-box
Het kiezen van jouw eerste HelloFresh Box

De HelloFresh Box recepten

Een van de onderscheidende punten en dus voordelen van HelloFresh is dat zij veel verschillende recepten aanbieden. Iedere week kan je kiezen uit meer dan 45 verschillende gerechten. Iedere week is er een uitstekende mix van maaltijden met vlees, vis en recepten zonder vlees en vis. Met de filters als “veggie”, “lekker snel”, “familie” en “caloriebewust” vind je snel en eenvoudig de gerechten die passen bij jouw wensen. Je kunt vooraf de recepten al openen en de ingrediënten, benodigdheden, voedingswaarden en instructies alvast bekijken. De meeste ingrediënten worden in precies de juiste hoeveelheid meegeleverd. Zo hoef je eigenlijk nooit iets weg te gooien!

 • Iedere week keuze uit 45+ verschillende recepten
 • Vega, vlees en vis met altijd lekker veel groente
 • De lekkerste familiegerechten waar kleine kinderen moeiteloos mee eten
 • Elke week keuze uit caloriebewuste gerechten met weinig Kcal
 • Altijd circa 10 extra snelle gerechten die binnen 25 minuten op tafel staan

HelloFresh Markt

In aanvulling op de maaltijdbox van HelloFresh is er ook nog een uitgebreide Markt. De HelloFresh Markt is een online supermarkt waar je nog veel meer inspirerende, lekkere en makkelijke producten kunt meebestellen. Je vindt hier onder andere snelle kant-en-klaar maaltijden, soepjes, pasta’s, sushi, desserts, alcoholische drankjes, groente en fruit, delicatessen, kaas en noten, ontbijtproducten, koffie & thee, frisdrank, chocolade en sauzen en specerijen. Het is een heel compleet aanbod met meer dan 400 producten van erkende leveranciers en ook kleinschalige producenten. Dankzij de Markt geniet je van meer gemak en bespaar je nog meer tijd. De producten uit de Markt worden altijd tegelijk met jouw box bezorgd. Op die manier hoeft de koerier maar 1 keer te rijden. Het is niet mogelijk om alleen producten uit de Markt te bestellen. Je bestelt dit dus altijd in combinatie met een box.

hellofresh-recepten
Een greep uit de recepten van Hello Fresh

HelloFresh eenmalig bestellen?

Vroeger was er een speciale HelloFresh Proefbox beschikbaar. Je kon deze proefbox eenmalig bestellen om eens te kijken of het iets voor jou is. Tegenwoordig is deze proefbox niet meer beschikbaar. Maar je kunt nog steeds heel eenvoudig een eenmalige HelloFresh box bestellen. Dit doe je als volgt: kies de gewenste box (met korting), kies een bezorgdag en betaal jouw eerste box met bijvoorbeeld iDeal. Vervolgens kan je jouw recepten kiezen. Nadat jouw eerste box geleverd is kan je direct jouw box stopzetten en het lidmaatschap beëindigen. Je zit dan nergens meer aan vast.

Hoe werkt het lidmaatschap?

HelloFresh werkt op basis van een flexibel abonnement. Dit betekent dat je de eerste keer een box samenstelt en een bezorgdag kiest. Vervolgens wordt er automatisch wekelijks een box voor je ingepland.  In de App of via de website kan je vervolgens wekelijks de gewenste recepten kiezen. Maar je zit nergens aan vast. Via de website of in de App kan je gemakkelijk boxen inplannen en wijzigen. Je kunt ook je account helemaal stopzetten. Let op: je moet altijd 4 dagen voor levering wijzigingen doorgeven. Daarna wordt jouw box namelijk klaargemaakt voor bezorging en is het niet meer mogelijk om jouw box aan te passen. Wijzigingen die je doorvoert hebben dan pas effect op de volgende box.

 • Elke week kan je een box eenvoudig overslaan, wijzigen of opzeggen
 • Je kunt wekelijks kiezen uit 45+ recepten
 • Dankzij menuvoorkeuren worden wekelijks de best passende gerechten voor jou gekozen
 • Je kunt elke week variëren in gerechten met vlees, vis of juist vega
 • Per levering kan je de bezorgdag en het tijdstip aanpassen. Let op: sommige bezorgslots zitten vol dus dan moet je even geduld hebben
 • Regelmatig zitten er leuke gratis extraatjes in jouw box
 • Voor prijzen zie: is HelloFresh duur?

HelloFresh Maaltijdbox Kortingscode nodig?

Is het niet ontzettend aantrekkelijk om de HelloFresh Box te bestellen met een mooie korting? Wil jij jouw HelloFresh avontuur positief beginnen? Bekijk dan het actuele overzicht met HelloFresh Kortingscodes! Op deze pagina vind je alle actieve en actuele codes. Bovendien wordt hier uitgelegd hoe je een kortingscode kunt verzilveren.

HelloFresh ervaringen

Ben je op zoek naar actuele HelloFresh ervaringen? Op maaltijdbox.org vind je recente reviews en beoordelingen van deze box. Wij hebben de box uitgebreid getest en onze ervaringen met jou gedeeld. Op die manier krijg je een heel goede indruk van deze box, inclusief de positieve punten en verbeterpunten. Op basis daarvan kun je nog beter bepalen of deze box iets voor jou is. Bekijk ook hieronder onze meest recente reviews van deze foodbox.

HelloFresh ervaringen

HelloFresh Ervaringen Overweeg jij een HelloFresh abonnement? Maar wil jij eerst weten wat de ervaringen zijn van echte gebruikers? Dan

Review HelloFresh Veggiebox

Review HelloFresh Veggiebox Nadat wij begin dit jaar de HelloFresh Orignal Box mochten uitproberen (zie ook HelloFresh Box Review), was

Een HelloFresh Box kiezen

Welke maaltijdbox past bij mij? Lees hier meer informatie over de verschillende boxen. Wij helpen jou kiezen.

HelloFresh recepten kiezen

Bij HelloFresh heb je wekelijks de keuze uit 10 recepten. In deze post vind je meer informatie.

Alles over bezorging van de HelloFresh box

Lees hier alle benodigde informatie over de bezorging van HelloFresh. Kies zelf een bezorgdag en volg de koerier realtime.

Hoe lang is HelloFresh houdbaar?

Je hebt je HelloFresh Box ontvangen. Hoe lang is alles houdbaar? En wat moet ik als eerst koken? Bekijk hier onze tips.

Is HelloFresh duur?

Is HelloFresh duur? Is het duurder dan de supermarkt? Bekijk hier de actuele prijzen en voordelen van de maaltijdbox.

HelloFresh recepten van deze week bekijken

Lees hier hoe je de recepten van deze week en volgende week eenvoudig online kunt bekijken.

Wat zit er in de HelloFresh box?

Je hebt een HelloFresh box besteld. Wat zit er in de box, en wat moet ik zelf toevoegen? Bekijk het antwoord.

HelloFresh Desserts

HelloFresh Desserts HelloFresh heeft iets nieuws toegevoegd aan de maaltijdbox: het is nu ook mogelijk om speciale HelloFresh Desserts mee

Quick & Easy Box HelloFresh

Quick & Easy Box HelloFresh Heb jij de Quick & Easy Box van HelloFresh al geprobeerd? Deze box staat helemaal

HelloFresh premium gerechten

HelloFresh premium gerechten Misschien heb je het wel gemerkt als je klant bent bij HelloFresh; de nieuwe optie om een

Is HelloFresh gezond?

Is HelloFresh gezond? Wij krijgen regelmatig de vraag van bezoekers en andere geïnteresseerden: Is HelloFresh gezond? Dat is een goede

Is HelloFresh biologisch?

Is HelloFresh biologisch? Biologisch eten is sterk in opkomst. Er zijn in Nederland dan ook een aantal speciale biologische boxen.

HelloFresh kant-en-klaar maaltijden

HelloFresh kant-en-klaar maaltijden Goed nieuws voor iedereen die af en toe echt even geen tijd of zin heeft om een