HelloFresh recepten van deze week bekijken

Benieuwd naar de HelloFresh recepten van deze week? Via de website HelloFresh.nl kun je op elk moment de gerechten van deze week en volgende week bekijken. Veel mensen vinden het prettig om – voordat ze een box bestellen – even te kijken wat de keuze voor die week is. Wanneer je op de website zit, en linksboven op “recepten” klikt kan je de inhoud van de verschillende boxen (Originalbox, Veggiebox, Familybox en Ontbijtbox) bekijken. Je kunt de recepten van deze week inzien, maar je kunt ook alvast een kijkje nemen wat er volgende week allemaal inzit. Heb je een aantal lekkere recepten gevonden die je zeker niet wilt missen? Zorg dan dat je op woensdag voor 23:59 besteld hebt. De box wordt dan de eerst volgende zaterdag, zondag, maandag, dinsdag of woensdag bij jou afgeleverd. De recepten die je ziet staan bij “deze week” zijn dus al onderweg, en kan je niet meer bestellen. Gelukkig kun je ook de HelloFresh recepten van volgende week bekijken.

HelloFresh recepten van volgende week bekijken

Maak jij gebruik van HelloFresh, en wil je weten wat er volgende week in je box zit? Via HelloFresh.nl en via de App kan je ook de menu’s van de volgende week bekijken. Zo kan je vast kijken welke gerechten je gaat kiezen. Wanneer er geen recepten tussen zitten die jou aanspreken kan je ook eenvoudig een weekje overslaan. Let op: wijzigingen doorvoeren is mogelijk tot en met woensdag. Stel je bekijkt de gerechten van volgende week, en je wilt een box inplannen of juist een box overslaan, dan dien je dit voor woensdag om 23:59 door te geven.

Bij het bekijken van de Hello Fresh recepten van volgende week zie je meteen ook wat praktische gegevens als bereidingstijd en moeilijkheidsgraad. Op die manier heb je al een aardige indruk of het recept bij jou past of niet. Wanneer je de Originalbox geselecteerd hebt, zie je alle 10 recepten. Als je op Veggiebox klikt zie je alleen de vega-recepten, en wanneer je op Familybox klikt vind je alleen de kindvriendelijke recepten. De Ontbijtbox staat hier helemaal los van. Dit zijn wekelijks 3 wisselende recepten.

hellofresh recepten deze week bekijken