Marley Spoon Maaltijdbox

De Marley Spoon Maaltijdbox is anders dan andere boxen. Met Marley Spoon heb je namelijk zelf invloed op de gerechten die je wekelijks thuisbezorgd krijgt! Dus je bent niet verplicht om een recept te koken die je niet lust of waar je misschien allergisch voor bent. En het zijn zeker niet de minste gerechten die je bij Marley Spoon kunt bestellen. De recepten worden namelijk, elke week weer, bedacht door een aantal echte chefkoks in dienst van Marley Spoon! Deze recepten worden uiteraard helder uitgelegd zodat jij het gerecht thuis binnen 30 minuten op tafel kunt zetten. Bij Marley Spoon kun je zowel een losse maaltijdbox bestellen als een abonnement nemen. Wanneer je een abonnement neemt ontvang je automatisch elke week een box waarmee je een week vooruit kan. Bij een abonnement betaal je minder per gerecht.

Alles wat je over Marley Spoon moet weten in 1 minuut

Marley Spoon in het kort:

  • Aantal recepten: 20 p/week
  • Personen: 2, 3 of 4
  • Vegetarisch: Ja
  • Kindvriendelijk: Ja
  • Actietarief 1e box: €26,95
  • 2 pers. 3 maaltijden: €41,95 p/week

Waarom deze box proberen?
Marley Spoon omschrijven wij als de creatieve maaltijdbox. Dat wil zeggen dat je ontzettend gevarieerd kookt. Nieuwe en inspirerende ingrediënten en gerechten maken het koken nog leuker. Verder heb je wekelijks de keuze uit liefst 20 gerechten. Voor ieder wat wils, elke week opnieuw!

Marley Spoon vergelijken met andere maaltijdboxen

Heb je interesse in de Marley Spoon maaltijdbox, maar wil je deze foodbox toch even vergelijken met andere boodschappenpakket aanbieders zoals HelloFresh en de Familiebox. Dat kan! Je kunt op Maaltijdbox.org direct Marley Spoon vergelijken met alle andere populaire aanbieders van maaltijdboxen. Je kunt de maaltijdboxen vergelijken op basis van prijs, reviews & ervaringen, inhoud, frequentie en andere voordelen. Door Marley Spoon goed te vergelijken met de andere aanbieders kom je uit bij de maaltijdbox die past bij jouw levensstijl en wensen!

marley spoon maaltijdbox vergelijken en bestellen

Marley Spoon Maaltijdbox bestellen

Ben je overtuigd van de variatie en kwaliteit van de Marley Spoon Maaltijdbox? Marley Spoon Maaltijdbox bestellen doe je snel & eenvoudig via de website van Marley. Het bestellen van de box gaat in 4 zeer eenvoudige stappen. In Stap 1 kies jij je box, in stap 2 vul je je locatie in en vul je je e-mailadres in. In stap 3 geef je aan hoe je de maaltijdboxen bezorgd wilt krijgen. In stap 4 vul je jouw betaalgegevens in. Ingewikkelder is het niet: Zo eenvoudig is het Marley Spoon Maaltijdbox bestellen. Wat misschien nog leuk is om te weten wanneer je overweegt om de Marley Spoon box te bestellen is dat zij Slow Food Nederland steunen. Dit betekent dat er vanuit 3 principes wordt gehandeld wanneer het gaat om voedsel: Lekker, Puur en Eerlijk. Met name de pijler “eerlijk” staat hoog in het vaandel. Het betekent zoiets als: een goede prijs voor consumenten en eerlijke prijzen voor producenten. Bestel jouw Marley Spoon Maaltijdbox vandaag nog online en profiteer van aantrekkelijke kortingen!

De Marley Spoon Classic Box of Familiebox?

Wanneer je bestelt bij Marley Spoon heb je de keuze tussen de zogenaamde Classic Box en de Familiebox. De Classic Box is de meest populaire maaltijdbox. Deze is geschikt voor twee personen en bevat 2, 3 of 4 gerechten voor een week. Als je niet veel eet kan je er soms wel meerdere dagen van eten. De andere optie is de Familiebox. Deze is, zoals de naam al doet vermoeden, geschikt voor gezinnen met 2 kinderen. De gerechten zijn kindvriendelijk en staan snel op tafel. Vaak is er gezinnen maar weinig tijd voor koken en samen eten. Deze Familiebox maakt dat een stuk eenvoudiger. Geniet samen met je kids van gevarieerde en gezonde gerechten!

Hoe werkt het Marley Spoon Abonnement?

Veel mensen vragen zich af: Ben ik verplicht om direct een Marley Spoon Abonnement te nemen? Marley Spoon werkt met een zogeheten flexibel abonnement. Dit houdt in dat je ten alle tijde je lidmaatschap kunt pauzeren, beëindigen of veranderen naar een ander type box. Op die manier past Marley Spoon altijd bij jouw actuele levensstijl. Ben je bijvoorbeeld even op vakantie of kook je een tijdje niet? Geen enkel probleem. Het flexibele abonnement de Marley Spoon maaltijdbox beweegt altijd flexibel met jou mee. Veel andere abonnementen op een boodschappenpakket werken op dezelfde manier. Bijvoorbeeld Beebox of een delicatesse box als Biteswelove.

Op zoek naar een Marley Spoon kortingscode?

Wil je de maaltijdbox van Marley Spoon wel eens proberen, maar vind je het voor de eerste box wat duur? Bekijk dan eens ons actuele overzicht met Marley Spoon Kortingscodes. Met behulp van deze codes bestel jij direct je eerste foodbox met een hele leuke korting. Deze kortingen lopen soms wel op tot 20 euro. Zo betaal je heel weinig voor een eerste proefbox, en kun je eens kijken of zo’n boodschappendoos iets voor jou is. Bekijk ook de pagina met alle Marley Spoon ervaringen die wij voor jou verzamelden zodat je een nog betere keus kunt maken!