Over Maaltijdbox.org

Omdat wij zelf wel eens een maaltijdbox wilden testen, maar al snel door de bomen het bos niet meer zagen besloten wij om deze website te lanceren. Op Maaltijdbox.org kun je makkelijk en snel alle maaltijdboxen vergelijken en bestellen met korting. Ons doel is om elke maaltijdbox in Nederland toe te voegen aan deze website, inclusief verhelderende reviews en ervaringen. Elke dag zijn wij hard op zoek naar de laatste en meeset aantrekkelijke kortingscodes en acties. Op die manier betaal jij nooit teveel voor jouw maaltijdbox(abonnement)! Naast reviews en kortingen, vind je hier ook al het laatste nieuws dat te maken maken heeft met maaltijdboxen. Heb je een box gezien die nog niet op onze website staat? Neem dan contact op met ons. Heb jij ervaringen met een van de boodschappenpakketten en wil jij die graag delen? Ook dan horen wij graag, je kunt ons bereiken middels het contactformulier.

Wat doen wij?

De inhoudt van www.maaltijdbox.org wordt ontwikkeld en samengesteld door een bevlogen en ambitieus team. De medewerkers hebben een gezamenlijke passie; gezonder eten toegankelijk maken voor een grote groep Nederlanders. Een maaltijdbox is hiervoor bij uitstek erg geschikt. De vergelijkingen en reviews hebben tot doel om meer inhoud en inzicht te verschaffen in de diverse opties zodat consulten vooraf duidelijk hebben wat ze kunnen verwachten na een bestelling. Verder worden de kortingscodes en acties / aanbiedingen wekelijks goed in de gaten gehouden.

Wie ben ik?

Mijn naam is Hans Kisteman en ben de eigenaar van maaltijdbox.org. Samen met mijn team voorzie ik je elke week van nieuws. Daarnaast test ik persoonlijk alle boxen op kwaliteit. Je kunt mijn reviews op deze site lezen. Dit doe ik inmiddels al meer dan 7 jaar (sinds 2016). Heb je specifieke vragen? Dan kun je deze per mail stellen of via social media.

Vacatures: Wil jij werken bij ons?

Wil jij solliciteren en het team van www.maaltijdbox.org in mei 2024 versterken met jouw kennis, skills en ervaringen? Let dan goed op: we zijn jaarlijks op zoek naar mensen die een meewerkstage willen lopen. Met name interessant voor communicatiestudenten en tekstschrijvers. Hiervoor kan een open sollicitatie worden ingestuurd naar hr(@)maaltijdbox.org. Wil jij op freelance basis opdrachten uitvoeren (denk aan blogs eb kwalitatieve onderzoeksartikelen schrijven)? Stuur je werk dan op en wellicht kunnen op een bepaalde manier samenwerken.

Kantoor maaltijdbox.org

Op dit moment werken we vanuit een leuke en inspirerende kantoorlocatie vanuit Zwolle. Deze lokatie is helaas niet toegankelijk voor bezoekers op dit moment. Heeft u documentatie dat verzonden moet worden kunt u dit versturen naar onderstaande adresgegevens:

Straatnaam: Dokter van Deenweg 162
Postcode: 8025 BM
Plaats Zwolle, Nederland
Mail: info(at)maaltijdbox.org