Alles over de bezorging van de HelloFresh Box

Wil jij kunnen kiezen uit een groot aantal bezorgmomenten? En vind jij het prettig om de bezorging van jouw maaltijdbox precies te volgen? De bezorgdienst van HelloFresh is bijzonder uitgebreid, flexibel en nauwkeurig. Op dit moment kan heel Nederland (met uitzondering van Terschelling en Vlieland) een maaltijdbox thuis laten bezorgen. Dat is mogelijk op zaterdag, zondag, dinsdag en woensdag. Per dag zijn er ook nog verschillende tijdvakken waar je uit kan kiezen. De dag voor bezorging ontvang je een SMS met daarin een concreet tijdstip waarop jouw maaltijbox bezorgd wordt. Dit tijdstip kan een half uur afwijken. Ongeveer een half uur voor bezorging ontvang je opnieuw een SMS. Dit keer met een link waarmee je de koerier precies kunt volgen. Zo weet je precies hoe laat hij of zij bij jou is.

Kies zelf je bezorgdag en tijdstip

Bestel je voor de eerste keer een HelloFresh maaltijdbox? Dan kan je jouw eerste leverdag kiezen bij het afrekenen. Zoals gezegd, je kan kiezen tussen uit veel verschillende bezorgdagen en momenten. HelloFresh komt zelfs op zondag langs, een handige dag aangezien veel mensen dan thuis zijn. Nadat je een dag gekozen hebt, kies je een bezorgtijdstip. Dit zijn tijdvakken van 2 tot 3 uur. Dit lijkt een vrij ruim tijdvak. Maar de dag voor levering ontvang je een SMS met daarin een meer specifiek tijdstip (tot half uur nauwkeurig). En een uur tot half uur voor bezorging ontvang je ook nog eens een link waarmee je de bezorger live kunt volgen. HelloFresh houdt jou dus perfect op de hoogte wat betreft bezorging. Op die manier hoef jij amper thuis te wachten tot de bezorger er is.

Wat als ik niet thuis ben?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je toch niet thuis bent op het moment van bezorging. Gelukkig is HelloFresh hierin zeer flexibel. Wat zijn nu de stappen als jij onverhoopt niet thuis bent?

  1. De bezorger van HelloFresh belt eerst bij de buren aan om te kijken of de box daar terecht kan
  2. Op de doos staan instructies voor de buren dat de box op een koele plaats bewaard moet blijven
  3. De bezorger doet een briefje bij jou in de bus met het bericht dat de box bij de buren is afgeleverd

Buren niet thuis?
Mochten de buren ook niet thuis zijn, dan wordt er later telefonisch contact met je opgenomen over handige oplossing. Dat kan zijn dat je de box in de buurt kan afhalen, of dat deze op een volgend moment nog een keer bezorgd wordt. Ben je heel even niet thuis? Dan kan je ook even een briefje aan de deur doen dat de box buiten naast de deur gezet mag worden. Sommige koeriers hebben daar geen moeite mee.