HelloFresh Box kiezen

Ben jij enthousiast geraakt over de HelloFresh Maaltijdbox, en wil je HelloFresh met €25 korting proberen? Dan dien je allereerst een keuze uit een van de boxen te maken. Wanneer je gaat bestellen heb je de keuze uit een 3-tal boxen: De Originalbox, de Veggiebox en de Familybox. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende boxen:

De Originalbox
De Originalbox bevat 3, 4 of 5 maaltijden en is geschikt voor 1 tot en met 6 personen. Je hebt wekelijks zelf de keuze uit 10 recepten. Dit zijn recepten met vis, vlees, maar ook vegetarische recepten

De Veggiebox
Wil jij vegetarisch eten? Dan is dit de perfecte box voor jou. De box bevat 3 of 4 maaltijden, en is geschikt voor 1 t/m 6 personen. Wekelijks zijn er zo’n 4 of 5 vega-recepten waar je uit kan kiezen.

De Familybox
Zoek jij een maaltijdbox voor het hele gezin? Dat is de Familybox de box die jij zoekt. Deze box bevat standaard 3 toegankelijke maaltijden voor het hele gezin. Je kinderen eten moeiteloos mee.

hellofresh box kiezen
De 3 boxen waar je uit kan kiezen

Welke HelloFresh box past bij mij?

Het kiezen van een HelloFresh maaltijdbox is niet moeilijk. Wil jij alleen vega-recepten ontvangen? Dan kies je logischerwijs voor de Veggiebox. Eet je met je partner en 1 of 2 kleinere kinderen? Dan is de Familybox weer meer geschikt. Voor alle overige gevallen raden wij de Originalbox aan. Maar eigenlijk zegt de box die je op voorhand kiest niet heel veel over de inhoud van jouw maaltijdbox. Nadat je een box gekozen hebt, kan je namelijk zelf kiezen uit 10 recepten. En deze 10 recepten zijn voor elke box hetzelfde. Concreet betekent dit dat – wanneer je de Originalbox kiest – je ook kan kiezen voor Vega- en Family-recepten. De boxen zijn eigenlijk puur voor het gemak. Als je namelijk geen zin hebt om wekelijks uit 10 recepten te kiezen, dan ontvang je automatisch de recepten die passen bij de gekozen box.

HelloFresh wordt nog persoonlijker met menuvoorkeuren

Zoals benoemd heb je wekelijks de keuze uit 10 recepten. Voor mensen die een flexibel abonnement hebben op de Originalbox voor 3 dagen is er nog een extra handigheidje: de menuvoorkeuren. Via de instellingen van jouw persoonlijke HelloFresh account kan je jouw culinaire voorkeuren instellingen. Op dit moment zijn er de volgende profielen waar je uit kan kiezen:

Discovery: verrassende gerechten
Veggie: vegetarische recepten
Calorie-focus: veel groenten en minder calorieën
Quick & easy: Makkelijke recepten die snel op tafel staan. Zie ook info over de Quick & Easy box.
Family: Gerechten geschikt voor het hele gezin (dus ook voor kinderen)
Original: Geen voorkeur: een mix van van alles wat

hellofresh menu-voorkeuren

Mijn keuze van deze week: De Originalbox
Ik ben bij HelloFresh begonnen met de Originalbox. Wij zijn met z’n tweeën en houden van gevarieerde en nieuwe recepten. Zoals hierboven beschreven zit je – door de keuze voor de Originalbox – niet vast aan bepaalde recepten. Je kunt heel goed vega- of familierecepten toevoegen. In mijn geval heb ik bijvoorbeeld Fettuccine met broccolisaus, geitenkaas, walnoten en zongedroogte tomaten toegevoegd. Een heerlijk vegetarisch gerecht. Bij HelloFresh ben je dus 100% flexibel en bepaal je altijd zelf de inhoud van je box.

De box wordt netjes afgeleverd. De ingrediënten voor ieder gerecht heb je in een keer makkelijk bij elkaar. Bij onze box zat nog een gratis verfrissend extraatje: 2 blikjes Amstel Radler. Dat zijn altijd leuke verrassingen.

Meer over het kiezen van recepten lees je in onze post HelloFresh recepten kiezen.