HelloFresh recepten kiezen

In onze HelloFresh Special nemen wij jou mee met onze HelloFresh belevenissen. In de vorige post gaven we tips en adviezen bij het kiezen van een HelloFresh box die bij jou past. In deze post laten we je zien hoe het kiezen van recepten in z’n werk gaat. Zoals je weet kan je kiezen uit 3 verschillende boxen: De Originalbox, de Veggiebox en de Familybox. Deze 3 boxen zijn min of meer een soort “hulpmiddel”, handig voor mensen die niet wekelijks weer recepten willen uitzoeken. Kies je bijvoorbeeld voor Veggie? Dan zitten er standaard 3 – 6 vega-recepten in je maaltijdbox. Maar welke box je ook kiest, je hebt wekelijks altijd de keuze uit dezelfde 35+ recepten. Dus ook al kies je de Veggiebox, het is nog steeds mogelijk om een “Familie” of een “Original” recept aan je box toe te voegen. Daarin ben jij elke week 100% flexibel. Kort samengevat: elke HelloFresh klant kan elke week kiezen uit 35+ verschillende recepten, ongeacht op welke box je geabonneerd bent.

Elke HelloFresh klant kan elke week kiezen uit 35+ verschillende recepten, ongeacht op welke box je geabonneerd bent.

Hoe kies ik HelloFresh gerechten?

Heb je jouw eerste HelloFresh box besteld? Dan kan je de inhoud van deze box zelf bepalen. Rechts zie je de recepten waar ik in de eerste week van juli uit kon kiezen. Bij elk recept vind je handige informatie. Bijvoorbeeld of het vegetarisch is, of het een familierecept is, of het glutenvrij is, of dat je het binnen 3 dagen moet koken. Op die manier kan je snel bepalen welke recepten jij lekker vindt, en welke je toevoegt aan je box.

Moet ik verplicht kiezen?
Nee, het is niet verplicht om wekelijks een keuze te maken uit de 35+ recepten. Als je niet kiest, dan wordt jouw box gewoon gevuld met recepten die het beste bij jou passen. Heb jij een abonnement op de Veggiebox, dan ontvang je dus standaard vegetarische gerechten. Hetzelfde geldt voor de Familybox. Bij de Originalbox voor 3 personen kan je menuvoorkeuren doorgeven. De inhoud van de box wordt hier wekelijks op aangepast.

Onze gerechten
Hieronder vind je foto’s van de 4 gerechten die wij uiteindelijk kozen. Heerlijk!

hellofresh recepten kiezen

De HelloFresh recepten van volgende week bekijken

Ben jij alvast benieuwd naar de HelloFresh recepten van volgende week? Via jouw eigen account kan je heel eenvoudig de gerechten per week bekijken. Zit er volgende week niet echt iets bij waar jij blij van wordt? Dan kan je jouw box eenvoudig een week of langer overslaan. Heb jij een Originalbox, maar zie je een heerlijk vegetarisch recept? Dan kan je deze ook gewoon selecteren. Wel zo flexibel! Ben je nog geen klant, en heb je nog geen account? En wil je misschien wel eens een proefbox proberen? Ook dan kan je de recepten van volgende week alvast bekijken. Open de HelloFresh website, en klik bovenaan in het menu op “recepten”. Je kan nu – voor alle boxen – de inhoud van deze week en volgende week bekijken. Je treft hier ook handige informatie als moeilijkheidsgraag en bereidingstijd.

Tot wanneer kan ik de recepten wijzigen?

Wil jij iets aanpassen aan jouw HelloFresh box van volgende week? Dan kan dit – afhankelijk van de gekozen bezorgdag – tot uiterlijk 3 tot 6 dagen voor de bezorgdag doen. In jouw account kan je precies zien wat het uiterste tijdstip is van het doorgeven van een wijziging. Komt jouw box bijvoorbeeld op zaterdag? Dan kan je tot woensdag 23:59 nog wijzigingen doorgeven. Je kunt kiezen op bezorging van maandag t/m zondag, per dag zijn er meerdere tijdslots om uit te kiezen. Voor sommige bezorgslots geldt een kleine meerprijs. Tip: download de handige App. Hiermee kan je altijd en overal de inhoud van jouw box wijzigen.

hellofresh recepten volgende week
Via Hellofresh.nl check je eenvoudig de recepten van volgende week