HelloFresh Kortingscode

Ben jij op zoek naar een interessante HelloFresh Kortingscode? Zoek niet verder! Op Maaltijdbox.org vind je het meest complete overzicht met alle werkende HelloFresh Kortingscodes! Een kortingscode is eigenlijk niets anders dan een soort actiecode die je kunt invullen bij je bestelling. Als de code klopt ontvang je direct een korting van bijvoorbeeld 50% of €20,- of zelfs €50-! Op deze pagina vind je een overzicht met de huidige codes en uitleg over het verzilveren van jouw korting, ook voor bestaande klanten. Tenslotte vind je een uitgebreid overzicht met veelgestelde vragen.

Tot €110 korting op jouw eerste 4 HelloFresh Boxen + gratis cadeaus!

Ontvang tot €110 korting op je eerste HelloFresh Maaltijdboxen! Vanaf €18,49. Tussentijds opzeggen gewoon mogelijk.

Tot €110 korting op jouw eerste 4 HelloFresh Boxen + gratis cadeaus!

Ontvang tot €110 korting op je eerste HelloFresh Maaltijdboxen! Vanaf €18,49. Tussentijds opzeggen gewoon mogelijk.

Nieuwe actie juli 2024: Bespaar tot wel €110
HelloFresh heeft weer een heel fijne actie! Je bestelt jouw eerste 4 boxen nu met een korting tot €110,00. Dit werkt als volgt: afhankelijk van het aantal personen dat je kiest krijg je €20 tot €50 korting op de eerste box. Daarnaast krijg je standaard nog eens tot €20 + €10 + €10 = €35 voordeel op de tweede, derde en vierde box. Klik op de bovenstaande button om direct jouw gebruik te maken van de korting. De eerste €20 tot €50 korting wordt direct verrekend bij jouw eerste bestelling. De eerste box bestel je zo al voor €18,49 (1 persoon, 3 maaltijden). In jouw account wordt ook direct €27,50 korting toegepast op een eventuele tweede, derde en vierde box. Je bent niet verplicht om 2 of 3 boxen af te nemen: je kunt jouw lidmaatschap op elk gewenst moment weer opzeggen.

Voor wie geldt deze korting?
Het voordeel geldt voor nieuwe klanten, en is van toepassing op alle beschikbare menu’s: Vlees, vis & veggie, Veggie, Familie en Lekker Snel. Bevalt het niet? Dan kan je gewoon opzeggen na 1 box. Je bepaalt nu zelf welke gerechten je kookt. Wanneer je inlogt kun je zelf uit 20 heerlijke recepten kiezen. Daarvan kies jij de 3, 4 of 5 lekkerste recepten. Jouw smaak, jouw box! Eet smakelijk!

Kortingscode HelloFresh juli 2024

Hierboven vind je een overzicht met alle Kortingscode HelloFresh juli 2024. Deze zijn normaal gesproken geldig tot eind juli 2024. Profiteer dus vandaag nog van een van deze aantrekkelijke kortingen. Sommige kortingscodes bieden tot €25, €45, 50% voordeel, of zelfs meer. Dat is dus een heel fijne start bij je eerste HelloFresh bestelling! Bekijk alle lopende acties in de tabel hieronder.

Voordeel Beschrijving Geldig tot
€110,00 Tot €110,- voordeel op eerste 8 boxen 29/08/2024
Gratis cadeaus Ontvang gratis cadeaus bij jouw box 30/09/2024
€50 korting Tot €50 voordeel op eerste box 30/09/2024
40% korting Probeer box met 40% coupon 31/12/2024

Deel jouw acties!
Wij zijn altijd benieuwd naar nieuwe acties, aanbiedingen en kortingen. Heb jij een aantrekkelijke Kortingscode HelloFresh juli 2024 in je bezit? Of een andere code die misschien zelfs langer werkt? Laat het weten zodat ook andere bezoekers kunnen profiteren van extra Hello Fresh kortingen!

Het verzilveren van jouw HelloFresh Kortingscode

Heb jij een mooie code gezien met een aantrekkelijke korting? Dan kun je deze makkelijk en snel invoeren op de website van HelloFresh. Op de homepage kies je voor “bekijk onze boxen”. Je komt nu op het overzicht met de 4 verschillende opties (Vlees/vis/veggie, Veggie, Familie of Lekker Snel). Als je iets naar beneden scrollt zie je ook het veld met de tekst: “Heb je een kortingscode?”. Hier kan je de gevonden actiecode invoeren. Wanneer je klikt op “toepassen” zie je direct of de code nog geldig is en wordt de prijs van jouw box aangepast. Je kunt maximaal 1 voucher per bestelling gebruiken. Dus zorg ervoor dat je de meest aantrekkelijke aanbieding gebruikt bij jouw bestelling.

  • Wanneer je klikt op 1 van de aanbiedingen op deze pagina wordt de actiecode automatisch toegepast en is de korting dus al verwerkt
  • Heb je losse code gevonden? Dan kan je deze ook handmatig toevoegen in jouw winkelmand (zie foto hieronder)
  • Vaak zijn kortingsacties van toepassing op meerdere boxen. Bijvoorbeeld €20 + €10 + €10. Je kunt dan tussendoor wel gewoon opzeggen

 

hellofresh-kortingscode-2020-verzilveren
Hoe voer je een hellofresh kortingscode in?

Video met meer uitleg

Kom je er niet uit? Wij hebben een handige video opgenomen waarin we precies uitleggen hoe je een code kunt verzilveren en hoe je jouw eerste box met korting kunt bestellen. Het filmpje vind je hieronder.

Heractiveren met korting voor bestaande klanten

Ook huidige klanten kunnen profiteren van een extra korting. Regelmatig deelt HelloFresh codes voor bestaande klanten om je abonnement met korting te heractiveren. Vaak vind je dergelijke acties in je mail of worden ze verstuurd als SMS. Ook op diverse online fora vind je gebruikers die heractivatie-codes delen die je kunt proberen. Hoe dit precies werkt leggen we je hieronder uit. Let op: een actiecode voor huidige klanten kan alleen worden ingevuld als je abonnement op dit moment gedeactiveerd is en dus op pauze staat.  Wanneer je inlogt zie je de optie om te heractiveren, zie de foto hieronder.

  1. Ga naar HelloFresh.nl en log in op je account
  2. Bovenin zie je de melding dat je account op dit moment inactief is
  3. Vul de code in. Je krijgt nu de melding dat je korting is verwerkt en je ziet de nieuwe prijs
  4. Klik op “heractiveer en kies je recepten” om direct door te gaan
  5. Eventueel kan je hier direct je bezorgdag, het aantal personen en het aantal maaltijden wijzigen
kortingscode bestaande klanten
Het heractiveren van je account met korting

Veelgestelde vragen over HelloFresh aanbieding en acties

Zoals je ziet, er zijn vrij veel HelloFresh aanbiedingen en acties in omloop. Het is dus handig dat je de verschillende actuele en werkende acties en kortingen van Hello Fresh juli 2024 even goed bekijkt. Het zou zonde zijn als je genoegen neemt met maar een bescheiden aanbieding of kleine actie. In de tabel hierboven vind je daarom een overzicht van de meest aantrekkelijke Hello Fresh Kortingscodes van dit moment! Daarnaast krijgen wij regelmatig vragen over de lopende acties. Daarom vind je hieronder de meest gestelde vragen over de huidige kortingsacties!

Wat is HelloFresh?
HelloFresh is de grootste maaltijdbox leverancier van Nederland. Elke week stel jij zelf je menu samen uit 15 verschillende gerechten. Alle verse ingrediënten krijg je wekelijks gekoeld thuisbezorgd. Met behulp van de receptenkaarten kook je eenvoudig en snel gezonde en lekkere gerechten voor het hele gezin. Met behulp van het flexibele lidmaatschap kies je zelf wanneer je een box ontvangt. Je kunt jouw box op elk moment tijdelijk pauzeren of stopzetten.

Hoeveel korting kan ik krijgen bij HelloFresh?
Nieuwe klanten krijgen nu in totaal tot €110,00 voordeel. Deze korting wordt verdeeld over jouw eerste 4 boxen en hangt af van het aantal personen waarvoor je bestelt. De totale korting ligt tussen de €40 bij een 1-persoonsbox en loopt op tot €110 bij een 6-persoonsbox. Het is overigens niet verplicht om alle 4 boxen af te nemen. Je kunt er voor kiezen om jouw abonnement na de eerste levering stop te zetten.

Hoe kan ik mijn HelloFresh kortingscode verzilveren?
Wanneer je klikt op een van de lopende acties wordt de korting automatisch verzilverd. Je hoeft dus verder niets te doen, wij zorgen dat je jouw box tegen de scherpste prijs kunt bestellen. Heb je een losse vouchercode gevonden die je wilt proberen? Dan kan je deze eenvoudig invullen in het kortingscode-veld op de website van HelloFresh.nl.

Is er ook een actiecode voor bestaande klanten?
Ja, er zijn ook actiecodes voor bestaande klanten. Wanneer je jouw lidmaatschap tijdelijk hebt gepauzeerd ontvang je regelmatig een aanbod om jouw lidmaatschap weer te heractiveren. Bijvoorbeeld met 2 keer 50% of 2 keer 30% korting. Deze acties vind je in je mail, krijg je per SMS of kan je vinden op een online forum zoals Fok, Spydeals of Pepper.

Mijn kortingscode werkt niet, wat moet ik doen?
De waardebon kon niet worden toegevoegd. Probeer het alsjeblieft nog een keer. Wanneer je deze melding krijgt is de code niet (meer) geldig. Controleer nog eens goed of je de code juist hebt gekopieerd en of je geen typefouten hebt gemaakt. Een “0” (nul) of een “O” (letter O) haal je snel door elkaar. Een andere tip: wis de cookies van je browser en probeer het opnieuw. Lukt het nog niet? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.

Ik heb een code voor mijn eerste 4 boxen, hoe werkt dat?
Op dit moment zijn er veel HelloFresh codes die korting geven op de eerste 4 boxen. Dit betekent dat jouw voucher van bijvoorbeeld €60,00 wordt verdeeld over de eerste 4 boxen. De eerste €30,00 ontvang je op de eerste box, en je krijgt nog eens €10,00 voordeel op jouw tweede, derde box en vierde box. Het is niet verplicht om alle 4 boxen af te nemen. Je kunt jouw abonnement dus gewoon stopzetten na de eerste levering. Wel vervalt dan de korting voor je volgende 3 boxen.