Quick & Easy Box HelloFresh

Heb jij de Quick & Easy Box van HelloFresh al geprobeerd? Deze box staat helemaal in het teken van gemak, snelheid én genieten. De speciale Quick & Easy recepten staan binnen 20 minuten op tafel. En de recepten zijn gemakkelijk om op te volgen: deze bestaan uit 4 eenvoudige stappen. Zo kan iedereen snel en eenvoudig een gezond maaltijd op tafel zetten. Elke week kun je kiezen uit 3 verschillende Quick & Easy recepten. Met deze nieuwe box geeft HelloFresh gehoor aan een wens die al enige tijd speelde in het culinaire hartje van de vaste HelloFresh’ers.

In 20 minuten van box naar bord

We kennen het allemaal wel: je hebt een drukke dag gehad en bij thuiskomst heb je nog geen idee wat je gaat eten. We kiezen dan al snel voor een ongezonde en snelle maaltijd. Een pizza in de oven, een kant-en-klaar maaltijd in de magnetron of iets afhalen bij een lokale snackbar. Maar wist je dat je – dankzij de Quick & Easy recepten van HelloFresh – in slechts 20 minuten een zeer complete en gezonde maaltijd op tafel kunt zetten? En hier hoef je beslist geen ervaren kok voor te zijn. De instructies zijn enorm duidelijk en vanzelfsprekend. Ondersteund met handige afbeeldingen. Een kind kan de was doen!

hellofresh-quick-easy-recepten

Eenvoudige recepten in 4 stappen

Centraal bij de Quick & Easy recepten staat dus snelheid en gemak. En dit komt goed tot uiting in de receptenkaarten. Deze zijn net even iets anders dan je gewend bent. In plaats van 6 stappen bestaan deze recepten dus uit 4 stappen. De stappen worden duidelijk beschreven aan de hand van krachtige bullets. De steekwoorden zijn dikgedrukt. Op die manier is alles eenvoudig op te volgen. Onze eerste ervaringen met deze Quick and Easy Box van HelloFresh is bijzonder goed.

Geen pakjes en zakjes
Sneller koken betekent overigens niet dat het minder gezond is. Het dus niet zo dat deze recepten vol zitten met pakjes en zakjes. Met de snelle recepten geniet je nog steeds van verse, gezonde ingrediënten. Daarnaast zit er enorm veel variatie in de recepten. Kortom: een absolute aanrader voor iedereen die weinig tijd heeft maar toch een snelle en voedzame maaltijd op tafel wil zetten! Zoek jij trouwens recepten die juist extra luxe zijn, en wat meer werk kosten? Bijvoorbeeld voor een zondag wanneer je lekker (samen) uitgebreid wil koken? Zie dan ook de HelloFresh premium gerechten.

Ook gewoon in je Original Box
Wanneer je een HelloFresh box bestelt dien je te kiezen uit de Original,- Veggie,- Family,- of Quick & Easy Box. Wanneer je de Quick & Easy kiest, kun je maximaal 3 gerechten kiezen. Wil jij nu meer recepten in je box? Kies dan gewoon de Original Box. Je hebt dan namelijk ook gewoon de mogelijkheid om de snelle recepten te selecteren. En deze kun je dan aanvullen met 2 langere gerechten. Op die manier geniet jij de hele week van HelloFresh, en kun je op de dagen dat je wat minder tijd hebt genieten van de extra snelle gerechten. Probeer de meest populaire box van Nederland nu met €25 korting.