HelloFresh kant-en-klaar maaltijden

Goed nieuws voor iedereen die af en toe echt even geen tijd of zin heeft om een gezonde maaltijd te koken: HelloFresh biedt nu ook gezonde en lekkere kant-en-klaar maaltijden. Deze opwarmmaaltijden hoef je alleen nog maar even op te warmen in de magnetron. Uiteraard zijn deze snelle maaltijden van dezelfde kwaliteit en smaak zoals je dat van HelloFresh mag verwachten. Het enige verschil is dat je niet meer zelf 20 minuten of langer in de keuken hoeft te staan. Het is slechts een kwestie van gaatjes prikken in de folie en de maaltijd 8 minuten in de magnetrom opwarmen op 900 watt.  In deze blog lees je er alles over. Wist je dat HelloFresh met Factor nu ook een eigen label heeft voor gezonde kant-en-klaar maaltijden?

  • Bij HelloFresh kun je nu wekelijks kiezen uit 2 kant-en-klaar maaltijden
  • Deze maaltijden kan je eenvoudig opwarmen in de oven of magnetron
  • Ideaal voor een drukke dag, of gewoon als je een keer geen zin hebt om te koken
  • Elke week staan er 2 nieuwe “alleen opwarmen” maaltijden voor je klaar
  • De kosten bedragen €5,95 per maaltijd per persoon. Dit komt bovenop je reguliere box

HelloFresh magnetronmaaltijden die je alleen hoeft op te warmen

De meeste mensen herkennen het wel. Soms heb je van die dagen dat je echt even geen tijd of zin hebt om te koken. Een drukke dag op het werk, je bent wat later thuis: in dat geval is het fijn dat je snel een gezonde maaltijd klaar kunt zetten. Bij HelloFresh kenden we natuurlijk al de supersnelle gerechten die binnen 20 minuten op tafel staan. Maar nu kan je dus ook wekelijks kiezen uit 2 snelle en voedzame opwarmmaaltijden. Vers bereid door de chefs van HelloFresh, ideaal voor de drukke dagen. Je geniet zo van dezelfde kwaliteit. Dat betekent smaakvol, gezond en bereid met de verse ingrediënten. Een soortgelijk product vind je nu ook bij Mealhero. Op het menu staan nu gerechten zoals:

  1. Groentelasagne
  2. Penne al ragù
  3. Spaghetti arrabiata met gehaktballen
  4. Lamscurry

hellofresh-kant-en-klaar-maaltijden

De kosten van de magnetronmaaltijden

Elke week staan er nu 2 van deze opwarmmaaltijden klaar. Deze kan je optioneel kiezen. Let op: Ze horen niet bij de standaard 3, 4 of 5 recepten die je normaal gesproken kost. Het is een extra product die je optioneel kunt kiezen. Net zoals dat bijvoorbeeld geldt voor soep en brood, de fruitbox of de wijnbox. De snelle gerechten kosten €5,95 per portie. Wanneer je een box voor 2 personen met 3 gerechten hebt, en je neemt er nog 2 opwarmmaaltijden bij, dan komt de prijs van jouw box dus uit op €40,95 + €5,95 + €5,95 = €52,85.

Wat zijn de kant-en-klaar maaltijden van HelloFresh?
De opwarmmaaltijden van HelloFresh zijn snelle en voedzame maaltijden die je eenvoudig en snel in de oven of magnetron kunt opwarmen. Het is ideaal als je een dag geen tijd of zin hebt om zelf te koken. Je hoeft de maaltijd alleen maar even op te warmen, en je kunt direct aan tafel.

Wat zijn de kosten?
De gerechten kosten €5,95 per portie. Let op: het is een extra product dat je erbij kunt bestellen. De “alleen opwarmen” gerechte horen dus niet bij de 3, 4 of 5 recepten die je normaal gesproken kiest.

Is het net zo gezond als de normale recepten die ik zelf moet maken?
Alle kant-en-klaar maaltijden worden vers bereid door de chefs van HelloFresh met verse ingrediënten. Je geniet dus van dezelfde HelloFresh-kwaliteit: boordevol smaak en met de beste verse ingrediënten.

Hoe kan ik het opwarmen?
De gerechten kan je eenvoudig opwarmen in de magnetron of oven. Opwarmen in de oven gaat in 25 minuten in een voorverwarmde oven (180°C). Opwarmen in de magnetron gaat sneller: een paar gaatjes in de folie prikken en zo’n 8 minuten opwarmen op 900 Watt.