Nieuw bij HelloFresh: Verse soep met brood

HelloFresh is meer dan een aanbieder van alleen maaltijdboxen. Je kunt jouw bestelling bijvoorbeeld eenvoudig uitbreiden met een wijn,- ontbijt,- of fruitbox. Sinds kort is het ook mogelijk om soep en brood toe te voegen aan jouw bestelling. Je kunt kiezen uit 500 gram (2 porties) of 950 gram (3-4 porties). De soepen worden aangevuld met heerlijk ambachtelijk brood. Een ideale maaltijd voor een drukke dag of als je even zin hebt in een snelle en lekkere maaltijd zonder veel gedoe.

 • HelloFresh voegt verse soep met ambachtelijk brood toe aan het assortiment
 • Elke week een verse soep op het menu (5oo of 950 gram)
 • Bij de soep ontvang je een ambachtelijk brood dat je kunt afbakken in de oven
 • De soep is bereid met verse ingrediënten.
 • Ideaal voor een drukke dag
 • Het is een aanvulling op de huidige maaltijdbox. Het is dus geen vervanger van een maatlijd. Je kunt de soep met brood ook niet los bestellen

Hoe kan ik de HelloFresh soep met ambachtelijk brood bestellen?

Benieuwd naar de heerlijke kant-en-klaar soepen van HelloFresh? Je kunt deze eenvoudig toevoegen aan jouw maaltijdbox. Dit werkt heel eenvoudig. Je kunt gewoon jouw maaltijden uitzoeken. Wanneer je jouw maaltijden gekozen hebt kan je onderaan klikken op “opslaan en verder naar extra’s”. Hier vind je de soepen, maar ook een fruitbox en wijnbox. Wil je een week een extra soepje in de box? Dan kan je deze hier eenvoudig aanklikken. De eerst volgende box bevat dan de gekozen soep. Bij de eventuele volgende box moet je weer opnieuw kiezen of je wel/geen soep wilt ontvangen.

Hoe werkt het?

 1. Kies de gewenste recepten en klik op “opslaan”
 2. Je gaat nu verder naar de extra’s. Hier kan je optioneel kiezen voor soepen, een fruitbox of wijnen
 3. Kies de gewenste soep en klik op “Toevoegen Extra’s”
 4. De gekozen soep wordt nu aan de maatijdbox toegevoegd
 5. Dit is een eenmalig: wil je de volgende week weer een soep ontvangen? Dan moet je dit opnieuw kiezen.

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *