Ekomenu haalt ruim €300.000 op

Ekomenu heeft de afgelopen maanden ruim €300.000 opgehaald via een crowdfunding campagne. Het geld wordt besteed aan onder andere marketing campagnes, de ontwikkeling van de website en App en voor nieuwe partnerships. Hiermee hoopt Ekomenu het concept “food for health” verder te ontwikkelen.

In het kort:

  • Ekomenu organiseerde een crowdfuning campagne via Symbid
  • Het doel was om €300.00 op te halen.
  • Dit werd ruimschoots gehaald. De teller stond uiteindelijk op €313.340
  • Het geld is afkomstig van business angels en particuliere investeerders
  • Het geld wordt gebruikt voor marketing, ontwikkeling website/App en nieuwe partnerships
  • Ekomenu bezorgde al ruim 1 miljoen maaltijden. Vorig jaar verdubbelde de omzet naar €2.000.0000.

5 miljoen Nederlanders met een chronische aandoening
In Nederland zijn er 5 miljoen mensen met een chronische aandoening. In veel gevallen komt dit door een verkeerd eetpatroon. Ekomenu helpt daarbij. Dankzij het persoonlijke menu wil Ekomenu haar klanten helpen aan een uitgebalanceerde en gezonde levensstijl. Klanten kunnen de maaltijdbox eenvoudig aanpassen aan hun eigen leefstijl, dieet, allergie of aandoening. De klant profiteert van het gemak van een maaltijdbox, die ook nog eens 100% is afgestemd op de persoonlijke gezondheid. Op dit moment kun je kiezen uit leefstijlen als variatie, wereldeters, 9-maanden, vegan, glutenvrij, lactosevrij, koolhydraatarm, afvallen en diabetes.

Al ruim 1 miljoen maaltijden bezorgd
Het gaat goed met Ekemenu. De relatief nieuwe aanbieder bezorgde de afgelopen 2 jaar al ruim 1 miljoen maaltijden. In 2018 verdubbelde de omzet naar €2 miljoen. Inmiddels werkt Ekomenu samen met verschillende partners. Denk aan verzekeraars en diëtisten. Ekomenu heeft een trouwe achterban. Deze zogenaamde “Ekomenu Fans” kregen dan ook de kans om te investeren in het snelgroeiende concept.

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *