Ekomenu lanceert Mijn Persoonlijke Menu

Ekomenu kennen we natuurlijk al even als de maaltijdbox die past bij elke levensstijl. Naast het populaire variatie menu en familie menu biedt Ekomenu bijvoorbeeld een vegetarisch, koolhydraatarm en speciaal diabetes menu. Tot nu toe was het niet mogelijk om de recepten van verschillende menu’s te combineren. Maar daar is nu verandering in gekomen: Ekomenu lanceert Mijn Persoonlijke Menu. Met het persoonlijke menu bepaal je elke weel zelf wat je eet. Elke week heb je de keuze uit 15 nieuwe gerechten, en dat is uniek in Nederland. Ekomenu biedt in een klap de ruimste keuze van alle maaltijdboxen.

Hoe werkt het persoonlijke menu?

Met Mijn Persoonlijk Menu van Ekomenu stel je zelf je eigen maaltijdbox samen. Met de nieuwe functie heb je wekelijks toegang tot 15 nieuwe gerechten. Het samenstellen van een gepersonaliseerde box gaat heel eenvoudig.

  1. Maak een keuze uit een van de voorgestelde levensstijlen. Bijvoorbeeld variatie, easy going, glutenvrij of koolhydraatarm
  2. Maak de keuze uit een box voor 2 of 4 personen
  3. Selecteer 3 of 4 maaltijden
  4. Op basis van jouw voorkeuren doet Ekomenu nu een suggestie voor de inhoud van jouw persoonlijke maaltijdbox
  5. Je kunt nu eenvoudig nog recepten wisselen of extra gerechten toevoegen. Daarnaast kun je nu ook een fruitbox toevoegen aan je bestelling
  6. Tevreden over jouw box? Onderaan het scherm vind je de totaalprijs. Je kunt het direct online bestellen en laten bezorgen op een door jou gekozen moment.
zelf je maaltijdbox samenstellen
Een screenshot van het persoonlijke menu van Ekomenu

Ook nieuw: de Ekomenu allergenen-alert

Ekomenu zit duidelijk niet stil en komt met nog een interessante feature: de allergenen-alert. Het is nu mogelijk om in jouw eigen account je allergieën door te geven. Op dit moment heb je al de keuze uit maar liefst 25 verschillende allergenen. Het nut hiervan? Heel concreet: je ontvangt een melding zodra je een recept heb gekozen dat niet past met jouw allergenenprofiel. Zo kies je dus nooit (perongeluk) een recept dat eigenlijk niet bij jou past. Heel handig en wel zo klantgericht!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *