Dit moet je weten over de nieuwe Allerhande Box

De Allerhande Box van Albert Heijn gaat veranderen! Waar je voorheen de keuze had uit 2 verschillende boxen (een Inspiratiebox en Familiebox), en de keuze in recepten vrij beperkt was, kun je vanaf 9 mei wekelijks kiezen uit liefst 8 verschillende gerechten. Uniek aan de vernieuwde Allerhande Box is dat je elke week het aantal gerechten zelf kunt bepalen, en per gerecht het aantal personen kunt kiezen. Daarnaast zijn alle maaltijden ook los te bestellen. Een of twee gerechten bestellen is ook mogelijk, er is geen minimale afname. Daarnaast zitten alle verse ingrediënten nu lekker handzaam in één maaltijdzak zodat je direct kunt beginnen met koken.

Meer inspiratie en meer gemak

Met de vernieuwde Allerhande Box wil Albert Heijn haar klanten allereerst inspireren. Elke week staan er 8 nieuwe gerechten klaar. “Er is voor iedereen en voor elke gelegenheid een keuze, alledaags of juist meer culinair” licht Commercieel Directeur Marit van Egmont toe. Daarnaast biedt het vernieuwde concept meer gemak. Je bepaalt namelijk helemaal zelf hoeveel gerechten voor hoeveel personen je wenst te ontvangen. Daarbij zit je nooit vast aan een abonnement. Je bestelt alleen wanneer jij dat wil. Je kunt jouw box laten thuisbezorgen of afhalen bij een winkel of pick-up in de buurt.

De belangrijkste veranderingen op een rijtje:

De vernieuwde Allerhande Box heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Graag zetten we de belangrijkste veranderingen nog even op een rijtje:

  • Elke week heb je de keuze uit 8 nieuwe, verse gerechten.
  • Je kunt één tot en met 5 gerechten per week bestellen.
  • Ook aan de vegetariër wordt gedacht: elke week zijn er minimaal 3 vegetarische recepten
  • De overige 5 gerechten zijn een mix van vlees-, kip- en visgerechten.
  • Per gerecht kies je zelf het aantal personen. Zo kun je het ene gerecht bestellen voor 4 personen (wanneer je bijvoorbeeld eters krijgt), en het andere gerecht voor 2 personen.
  • De ingrediënten zijn nu handig per maaltijd in een zak verpakt. Zo heb je alles in een keer bij de hand als je begint met koken. Ekomenu en Marley Spoon werken ook met dergelijke maaltijdzakken.
maaltijdzakken kookdozen albert heijn
Zo zien de nieuwe maaltijdzakken van Albert Heijn eruit

Wordt de maaltijdbox van AH nog steeds gratis bezorgd?

Een groot voordeel van de Allerhande Box was natuurlijk dat deze helemaal gratis bezorgd werd. AH werkt met een minimum orderbedrag van €70,00, en de bezorgkosten liggen al gauw tussen de €5,00 en €7,00. De AH Box was hierin een uitkomst: zowel het minimum orderbedrag als de bezorgkosten kwamen te vervallen als je de box liet thuisbezorgen. Hoe zit dit eigenlijk met de nieuwe kookdozen?

Bestel je 3 maaltijdzakken of meer? Dan wordt jouw “box” alsnog gratis thuisbezorgd. Daarnaast wordt de box ook gratis thuisbezorgd als je het samen met andere boodschappen bestelt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *