Win een vakantie t.w.v. €2500 bij de Familiebox

De Familiebox heeft een hele unieke actie deze maand! Voor elke Familiebox die je laat bezorgen tussen 10 maart en 9 april ontvang je een gratis lot waarmee je kans maakt op een droomreis t.w.v. €2.500. Op 12 april wordt er een willekeurige winnaar getrokken uit alle lootjes. Elke box staat gelijk aan één lot. Hoe meer boxen je tijdens de actieperiode laat bezorgen, hoe meer kans je maakt op deze waanzinnige prijs. Een unieke winactie!

Win een droomreis t.w.v. €2.500!

Met de hele familie er lekker op uit? De Familiebox heeft nu een hele gave winactie! Voor elke box die je tussen 10 maart en 9 april laat bezorgen ontvang je één gratis lot waarmee je kans maakt op een gratis vakantie ter waarde van €2.500. Bestel jouw eerste box al vanaf €27,00 en speel vandaag nog mee!

Hoe maak ik kans op deze droomreis?

Iedereen die tussen 10 maart en 9 april 1 of meer familieboxen bestelt en laat thuisbezorgen speelt automatisch mee voor de vakantie. Hoe meer boxen je tijdens de actieperiode afneemt, des te groter de kans om te winnen. Je kunt in totaal met maximaal 5 loten meespelen door elke week een Familiebox te laten bezorgen. Dit is natuurlijk niet verplicht. Ook als je slechts 1 box laat bezorgen tijdens de actieperiode maak je een serieuze kans op de droomreis ter waarde van €2.500!

  • De Familiebox – de maaltijdbox voor gezinnen – verloot een droomreis t.w.v. €2500
  • Iedereen die tussen 10 maart 2019 en 9 april 2019 een box bestelt speelt mee
  • Elke box die je tijdens de actieperiode laat bezorgen staat gelijk aan één lot
  • Hoe meer boxen je bestelt, des te groter de kans op de vakantie
  • De winnaar van de vakantie wordt op vrijdag 12 april 2019 bekend gemaakt

droomreis-familiebox-verloting

Over de Familiebox

De Familiebox is een maaltijdbox die zich volledig richt op gezinnen. Je kunt de box bestellen voor 2, 3 of 4 dagen in de week, in verschillende groottes. Wekelijks kan je kiezen voor 12 gevarieerde en verrassende recepten. De gerechten zijn toegankelijk voor iedereen. Ook de allerkleinsten eten zonder moeite mee. Tegen een kleine meerprijs zijn er wekelijks ook enkele premium gerechten beschikbaar. Elke maandag wordt de box gekoeld bezorgd tussen 17:00 en 22:00.

Deze maaltijdbox staat standaard UIT
Net als de meeste andere maaltijdboxen werkt de Familiebox met een abonnement. Het enige verschil is dat bij deze aanbieder jouw toekomstige boxen standaard UIT staan. Je beslist zelf welke week of weken je de box weer aanzet. Op die manier ontvang je dus alleen een box wanneer je dat wil, en kom je niet voor verrassingen te staan.

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *