Nieuw: Afslankmenu van Ekomenu

Ekomenu heeft een nieuw menu aan het assortiment toegevoegd: het Afslankmenu. De maaltijdbox-aanbieder gelooft dat er behoefte is aan een box die mensen helpt bij het afvallen of op gewicht blijven. Ruim 30% van de Nederlanders zou graag willen afvallen, zo blijkt uit een recent onderzoek van DirectResearch.

Vol goede moed proberen we zo aan het begin van het jaar van alles om de nodige kilo’s kwijt te raken. Shakes, naar de sportschool, of een speciaal dieet. Maar uiteindelijk vormt juist een gezond en gevarieerd eetpatroon de basis voor een gezond gewicht. En daar blijkt het voor veel mensen mis te gaan: mensen hebben vaak moeite met de overstap naar gezond eten. Er heerst veel onduidelijkheid over wat nu precies wel en niet gezond is, en welke boodschappen je nu moet doen voor een gezonde levensstijl. En dat is nu precies waar het Ekomenu Afslankmenu je bij helpt. Dit is een speciale maaltijdbox, helemaal afgestemd op mensen die graag wat kilo’s willen kwijtraken.

Afvallen met Ekomenu

Ekomenu wil met het nieuwe afslankmenu mensen helpen om hun streefgewicht te behalen. Maar waarom heb je een maaltijdbox nodig om om je ideale gewicht te bereiken? Er zitten een aantal belangrijke voordelen aan een maaltijdbox:

  • Je hoeft niet te bedenken welke boodschappen je moet doen, Ekomenu doet voor jou de boodschappen
  • Ook hoef je niet na te denken over recepten. Bij het menu zitten 3 duidelijke recepten die je binnen 30 minuten op tafel zet
  • Het Afslank Menu is ook nog eens een perfecte stok achter de deur. Je hebt de verse boodschappen voor een gezond recept al in huis, je zult veel minder snel naar een snel en ongezond alternatief grijpen

Vanaf wanneer is het aflankmenu te bestellen?
Het afslankmenu is op dit moment nog niet te bestellen via de website van Ekokmenu. Het nieuwe menu is onderdeel van “Mijn Persoonlijk Menu”, dat wordt gelanceerd tijdens De Nationale Gezondheidsbeurs”. Deze beurs vindt plaats van 1 tot en met 4 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. Op Maaltijdbox.org hopen we zo snel mogelijk meer informatie en een review van het afslankmenu te delen.

gezondheidsbeurs afvallen ekomenu

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *