HelloFresh ligt nu in alle PLUS-winkels

De maaltijden van HelloFresh zijn sinds deze week ook beschikbaar in alle 260 Plus Supermarkten in Nederland. Eerder schreven we al dat PLUS een proef is gestart met de maaltijdbox van HelloFresh. Kennelijk is dit van beide kanten zo goed bevallen dat de samenwerking wordt uitgebreid. Vanaf deze week kan je de maaltijdboxen namelijk kopen in alle winkels van PLUS. Elke zaterdag ligt er een nieuw aanbod maaltijden klaar in de winkels. Voor nu kunnen klanten kiezen uit 3 verschillende gerechten. Daarbij is er altijd een variatie tussen recepten met vlees, vis en vegetarisch. Een maaltijd voor 2 personen kost €9,95.

Wat je moet weten over de samenwerking tussen PLUS en HelloFresh

  • HelloFresh maaltijden zijn sinds deze week beschikbaar in alle 260 PLUS-supermarkten
  • Elke zaterdag ligt er een nieuw aanbod maaltijden klaar
  • Het betreft een mix van recepten met vlees, vis en vegetarisch
  • De maaltijden zijn er voor nu alleen voor 2 personen en kosten €9,95 per maaltijd
  • Een abonnement afsluiten is niet nodig (dit is zelfs niet eens mogelijk)

hellofresh maaltijd bij plus bestellenEen maaltijdbox kopen in de supermarkt

Als Nederlanders hebben we steeds minder tijd om uitgebreid boodschappen te doen en maaltijden te koken. Tegelijkertijd willen we wel graag een gezonde maaltijd consumeren. Kant-en-klaar maaltijden, dagverse maaltijden en verspakketten zijn dan ook razend populair in de Nederlandse supermarkten. Dat ziet ook supermarktketen PLUS. Om te voldoen aan deze vraag van klanten worden daarom de maaltijden van HelloFresh toegevoegd aan het assortiment. De “win” voor PLUS is dus een versterkt assortiment wat nog beter aansluit bij de bestaande en eventueel nieuwe klanten.

Ook HelloFresh is blij met deze samenwerking. Het bedrijf wil namelijk zo veel mogelijk mensen inspireren met oplossingen voor het avondeten. Het bekende maaltijdboxen-abonnement is daar natuurlijk een belangrijk voorbeeld van. Maar er is ook een grote groep mensen dat geen interesse heeft in een dergelijk flexibel lidmaatschap, maar wel houdt van het gemak van een maaltijdbox. Zij kunnen deze nu ook aanschaffen in de supermarkt. Een win-win-win situatie dus.

 

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *