Albert Heijn lanceert speciale Dinerboxen in December

In de maand december genieten van een heerlijk etentje met vrienden of familie? Dat kan dit jaar dankzij de speciale Dinerboxen van Albert Heijn. Het is een vervroegde variant op de AH Kerstbox. Je kunt de Dinerbox gratis laten bezorgen of gratis afhalen bij een pick-up point op alle vrijdagen en zaterdagen in december. Uitzonderingen zijn vrijdag 21 en zaterdag 22 december. In deze blog vind je meer informatie over de Allerhande Dinerboxen 2018!

De AH Dinerbox, wat is dat?
Al een aantal jaren op rij biedt Albert Heijn rondom de kerstdagen een speciale kerstbox. Dit betreft een luxe variant op de Allerhande Box met daarin alle ingrediënten voor een feestelijk en luxe kerstdiner. AH merkt dat er in de maand December naast Kerst nog meer speciale gelegenheden zijn om eens flink uit te pakken samen met vrienden of familie. Daarom biedt Albert Heijn in de maand december speciale dinerboxen voor een heerlijk en gezellig etentje.

  • De box is alleen verkrijgbaar voor 4 personen en kost €55,00.
  • Met een optionele wijnbox van €22,50 maak je ‘m compleet.
  • Bezorgen of afhalen op 30-11, 1-12, 7-12 of 8-12
  • Uiterlijk 5 dagen voor bezorg- of afhaalmoment bestellen
  • Met 4 gratis katoenen servetten

Allerhande dinerboxen 2018

Wat zit er allemaal in de Allerhande Dinerbox?

De dinerbox van Albert Heijn bevat alle ingrediënten inclusief recepten voor een heerlijk 3-gangen diner voor 4 personen. Ideaal voor een gezellig etentje met vrienden of familie in de meest gezellige periode van het jaar! Wat mag je dit jaar in de AH Dinerbox verwachten? Een tipje van de sluier:

Een heerlijk 3-gangen diner

  • Warm gerookte zalm met groene asperges
  • Gebraden runderlende met paddenstoelenroomsaus en geroosterde groenten met feta
  • Homemade plaattaart met peer en mascarpone
  • Eventueel kan je de Dinerbox uitbreiden met een bijpassende wijnbox.
  • Deze wijnbox bestel je nu voor slechts €22,50 i.p.v. €30,00.

Is de Dinerbox een vervangen van de Kerstbox?

Veel Nederlanders genieten tijdens de kerstdagen van het gemak van de Allerhande Kerstbox. Een terechte vraag is dan ook, is deze Decemer-Dinerbox de vervanger van de Kerstbox? Nee, dit is niet het geval. Op 19 november introduceert AH de speciale kerstboxen. Deze zijn te bestellen vanaf 26 november, dus houd onze website goed in de gaten. Voor kerst verwachten wij – net als vorig jaar – een 4-gangen diner voor 2 personen (rond de €55,00) of 4 personen (rond de €75,00).

decemberboxen van albert heijn

Ook Sinterklaas Gourmetbox te bestellen

Het is sinds vandaag ook mogelijk om de Gourmetbox Sint te bestellen. Dit is een goed gevulde box met daarin allerlei lekkernijen voor een gezellige avond gourmetten. De kosten bedragen €55,00 voor 4 personen. De Sinterklaas Gourmetbox is gevuld met o.a. zalm, garnalen, biefstuk, hamburger, slavinkjes, kip, vegahapjes, diverse groenten, salade en lekkere sauzen, pannenkoeken, eitjes en stokbrood en een toetje! Je kunt jouw Gourmetbox bestellen tot en met 29 november. De box wordt gratis bezorgd (of kan je gratis afhalen) tussen 30 november en 4 december. Let op: ook hier geldt: OP=OP!

gourmetbox sinterklaas albert heijn

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *