ah-kerstbox

 • Voor 2 of 4 personen
 • Een feestelijk 4-gangen kerstiner
 • Alle boodschappen in één keer in huis
 • Nieuw dit jaar: een Kerst Vegabox
 • Bestellen t/m 19 december
 • 22, 23 of 24 dec. bezorgd

Allerhande Kerstbox 2018

Dames en heren, let goed op! Hij komt er weer aan! De Allerhande KerstBox! Na het succes van voorgaande jaren, biedt Appie ook dit jaar, kerst 2018, een speciale Albert Heijn Kerst Box! Dit is een variant op de welbekende maaltijdbox, maar dan echt een editie die toegespitst is op het kerstfeest. En het is niet zomaar een foodbox! Nee de Allerhande Kerstbox is een super-exclusieve box met de meest exclusieve producten en gerechten. De box is bedoeld voor 4 personen en kent 4 gangen. En Albert Heijn heeft ook dit jaar echt weer haar best gedaan om er een feestmaal van te maken. De inhoud van de box ziet er ontzettend goed uit!

 

allerhande-kerstboxen-2018

Wat zit er in de Allerhande Kerstbox 2018?

Wij kijken er al naar uit. Wil jij de Kerst Box van Albert Heijn nu ook bestellen? Bijvoorbeeld omdat je heerlijk met je gezin wil eten met kerst? En omdat je de enorme drukte in de supermarkten rondom Kerst wil mijden? Zorg dan dat je de Kerst Box uiterlijk op 19 december hebt besteld. De eerst mogelijke besteldag is trouwens 26 november. Je hebt dus ruim de tijd op deze speciale Kerst-editie van de Allerhande Maaltijdbox te bestellen! Je kunt de box laten bezorgen of ophalen op 22, 23, of 24 december 2018.

Net als vorig jaar, heeft Albert Heijn ook dit jaar weer haar best gedaan om een heerlijke Kerstbox samen te stellen. Hieronder vind je het Allerhande Kerstbox menu 2018. Het zijn stuk voor stuk producten die net even iets exclusiever en meer speciaal zijn. Producten en gerechten die je anders niet zo snel zult eten, maar juist wel met kerst! Dit jaar is er een Kerstbox “original”, en een speciale vegetarische variant.

De AH Kerstbox “Original”

De reguliere kerstbox van Albert Heijn is er voor 2 (€55,00) of 4 personen (€75,00). De box zit vol met heerlijke en bijzondere ingrediënten voor een feestelijk 4-gangen kerstdiner. Er is ook een bijpassende wijnbox om het diner helemaal af te maken. Deze extra wijnbox bestel je nu van €38,00 voor €30,00.

 • Salade van garnalen & rivierkreeftjes
 • Geroosterde bloemkoolsoep
 • Malse hertenbiefstuk met homemade saus en aardappeltorrentjes
 • Chocolademousse met creamy kokos

ah-kerstbox-regulier

Nieuw: De AH Kerst Vegabox

Speciaal voor vegetariers biedt Albert Heijn dit jaar voor het eerst een Vegetarische Kerstbox. Deze VEGA-box is er alleen voor 2 personen, en kost €49,00. Ook bij de Vegabox kan er een optionele wijnbox gekozen worden. Deze is nu tijdelijk afgeprijsd van €38,00 voor €30,00. Het menu ziet er als volgt uit:

 • Salade van choggiabieten
 • Geroosterde bloemkoolsoep
 • Rijkgevulde pompoen met paddenstoelen, groene asperges en gepofte cherrytomaatjes met geitenkaascrème
 • Chocolademousse met creamy kokos

ah-kerst-vegabox

Gourmetbox Kerst AH

Ga jij lekker traditioneel gourmetten met Kerst? Dan is er de Allerhande Gourmetbox Kerst 2018! Dit is een box vol met lekkernijen, voor ieder wat wils! De box is er voor 4 personen, en kost €55,00. Je kunt er een optionele wijnbox bij bestellen voor €20,00 (normaal €32,00). De AH Gourmetbox is er ook voor Sinterklaas. In de box zit o.a:

 • Zalm, garnalen, biefstuk, hamburger
 • Slavinkjes, kip, vegahapjes, diverse groenten
 • Salada, lekkere sauzen, pannenkoeken
 • Eitjes, stokbrood en een heerlijk toetje

allerhande-gourmetbox-2018

Nieuw dit jaar: Allerhande Kerst Ontbijtbox

Dit jaar biedt Albert Heijn voor het eerst een ontbijtbox, speciaal voor kerst. Het gaat om een compleet kerstontbijt met zowel zoete als hartige gerechtjes voor 4 personen. De Ontbijtbox kost €37,50 en dien je los te bestellen. Het hele ontbijt staat binnen 30 minuten op tafel. Het ontbijt bestaat o.a. uit:

 • Homemade ontbijtquiches en chocoladecroissantjes
 • Scones, sterbrood met ham
 • Kaas & gerookte zalm, fruitsalade
 • Kerststol en vers sap.

allerhande-ontbijtbox-kerst

Allerhande Kerstbox kortingscode

Wil jij de AH Kerstbox nu extra voordelig in huis halen? Ben jij op zoek naar een actuele en werkende Allerhande Kerstbox kortingscode? Zoals je van ons gewend bent, speuren wij altijd naar de meest aantrekkelijke kortingen en aanbiedingen. Zodat jij elke maaltijdbox met korting in huis kunt halen. Helaas is er geen AH Kerstbox kortingscode. Wij hebben flink ons best gedaan om zo’n actiecode te bemachtigen, maar na navraag bij Albert Heijn blijkt dat dit er dit jaar niet in zit. Mocht hier verandering in komen, dan lees je dat als eerst op deze website! Wij zorgen dat je hier dan overzichtelijk de beste Allerhande Kerstbox kortingscode kunt vinden! Houd Maaltijdbox.org dus even in de gaten voor actuele ontwikkelingen rondom de Kerst-editie van de AH Foodbox!

Wat kost de Kerst Box van Albert Heijn?
De Kerst Box van Albert Heijn voor 4 personen heeft een prijskaartje van 75 euro. De box voor 2 personen kost €55,00. Dat is iets duurder dan de Allerhande Gourmetbox Kerst. Deze heeft een prijskaartje van 55 euro. De Gourmetbox zou je kunnen omschrijven als iets “eenvoudiger”. Toch bevat ook deze gourmetbox overheerlijke producten zoals varkenshaas en zelfgemaakte slavinken. Wil je echter iets meer exclusiviteit? En wil je niet gourmetten, maar je gasten echt een professioneel 4-gangen diner voorschotelen? Dan is de Allerhande Kerstbox waarschijnlijk een box die nog iets beter bij jou past! De AH Kerstbox kost dus 75 euro voor 4 personen, wat neerkomt op 18,75 euro per persoon. Dit is voor een luxe en bijzonder 4-gangen diner echt geen gekke prijs!