Onze Top-3 Kerstbox Aanbiedingen

 1. Ekomenu Klassiek Kerstmenu vanaf €17,50 p.p. Bekijk aanbieding
 2. Ekomenu Vega(n) kerstmenu vanaf €17,50 p.p. Bekijk aanbieding
 3. Heerlijke kerstkalkoen voor €69,95 (8 pers.) bij Grutto  Bekijk aanbieding

Kerstbox

De maaltijdbox met kerst, ook wel kerstbox genoemd, is helemaal populair. Bijna alle foodbox-aanbieders bieden tijdens de kerstdagen wel een speciale box aan met heerlijke gerechten. Dankzij zo’n kerstbox zet je zonder al te veel moeite de meest bijzondere, luxe en lekkere gerechten op tafel. Je vrienden en familie zullen versteld staan! De meest bekende kerstboxen zijn die van Albert Heijn en HelloFresh. Maar ook Marley Spoon en Beebox bieden jaarlijks een speciale kerstbox. Hieronder kan je direct doorklikken naar een van de aanbieders. Naast boxen die geschikt zijn voor het kerstdiner, verzamelen we hier ook andere boxen die exclusief beschikbaar zijn rondom de feestdagen. Denk ook aan Sinterklaas en Oud & Nieuw!

Lekker

ekomenu-klassiek-kerstmenu-2020
Ekomenu Kerstmenu

Vanaf €17,50

 • Een heerlijk klassiek 4-gangen menu
 • Voor 2 t/m 8 personen
 • Met luxe Waalse Entrecote
 • Bezorgd op 23 december
NIEUW

ekomenu-vegan-kerstmenu-2020
Ekomenu Vega(n) Menu

Vanaf €17,98

 • Verrassend Vega(n) menu
 • 2, 4, 6 of 8 personen
 • Bijzondere 4-gangen
 • Bezorgd op 23 december
POPULAIR

kerst kalkoen
Kerst Kalkoen

€69,95

 • Voor 8 personen
 • Ovenklaar (inclusief thermometer)
 • Gemakkelijk te bereiden
 • Geleverd tussen 30 nov. en 16 dec

Een maaltijdbox met kerst

Iedereen kent het wel: de kerstdagen komen weer dichterbij en jij bent dit jaar aan de beurt om het kerstdiner te organiseren. Hoe doe je dat als koken niet je grootste hobby is, en je geen zeeën van tijd kwijt wilt zijn? Een maaltijdbox met kerst – een kerstbox- is de uitkomst! De Allerhande Box, Marley Spoon, HelloFresh, Beebox, De Krat: ze bieden stuk voor stuk een speciale variant aan voor de kerst! Deze boxen bevatten precies de benodigde producten voor een onvergetelijk 3, 4, 5 of soms wel 7-gangen diner!

Met Kerst 2019 is er meer keuze dan ooit. Dit jaar hebben we keuze uit liefst 6 verschillende aanbieders. En daarbij hebben veel aanbieders ook nog meerdere soorten boxen in de aanbieding. HelloFresh heeft veruit de meeste keuze: hier kun je kiezen uit 4 verschillende kerstboxen. Een trend lijkt dit jaar de vegetarische en veganistische box. Zowel HelloFresh, De Krat, Ekomen als Willem & Drees bieden een speciaal vega-kerstmenu aan. Ekomenu is de enige box met een compleet veganistisch menu.

kerstbox
Een populaire box met kerst is de Allerhande Kerstbox (dit jaar niet leverbaar).

Welke kerstbox kies jij?

Zoals je hierboven wel kunt zien: het aanbod is dit jaar groter dan ooit. Hoe kies ik nu een box die bij mij past? Hieronder vind je wat tips bij het kiezen van de box die past bij jouw situatie.

De meest populaire boxen
De meest gangbare kerstboxen zijn die van Albert Heijn, HelloFresh en Marley Spoon. Deze boxen zijn aantrekkelijk geprijsd, en de inhoud is gewoon wat je verwacht van een kerstdiner. Luxe, maar ook eenvoudig en snel te bereiden. Het grootste voordeel van de Allerhande Kersteditie is dat je hier ook direct je overige kerstboodschappen kunt meebestellen. Voordeel van HelloFresh is dat je veel keuze hebt, en de box ook voor grotere groepen kunt bestellen. Bij Marley Spoon heb je die keuze helaas niet, deze is alleen beschikbaar voor 6 personen.

Biologisch, vegetarisch of veganistisch?
Wil jij dit jaar genieten van een biologisch, vegetarische of misschien wel veganistische box? Ook op dit gebied is dit jaar volop keuze. HelloFresh, De Krat, Willem & Drees en Ekomenu bieden allen een vegetarische box aan. De boxen van De Krat, Willem & Drees en Ekomenu zijn bovendien biologisch. Dat betekent een duurzaam geteelde inhoud, veelal afkomstig van echte Hollandse boeren. Ekomenu heeft dit jaar de primeur met een 100% veganistische maaltijdbox. Klik op een van de aanbieders hierboven voor meer informatie.

HelloFresh Kerstbox

Voor 2 t/m 8 personen Een feestelijk kerstdiner Alles in één keer in huis Met optionele Wijnbox Vanaf €13,74 per

Allerhande Kerstbox

Let op: dit jaar GEEN Allerhande Kerstbox Door het coronavirus en de enorm drukte bij AH.nl is er dit jaar

Familiebox Kerstbox

Voor 4 of 6 personen Lekker kindvriendelijk Een feestelijk kerstdiner Kerstdiner vanaf €79,95 Bestellen t/m 17-12 Gratis bezorging op 23-12

Ekomenu Kerstmenu

Ekomenu Kerstmenu 2021 Genieten van een kerstdiner met vlees? Of ga jij dit jaar liever voor een vega- of vegan

Marley Spoon Kerstbox

Marley Spoon Kerstbox Wil je met kerst genieten van bijzondere maar ook makkelijke gerechten? Dan is ook met Kerst 2021

Willem & Drees Kerstbox

Update 20 februari 2020: Willem&Drees bundelt haar krachten met Ekomenu. Beide bedrijven gaan samen verder onder de naam Ekomenu. Voor jou

Kerstkrat

Kerstkrat 2021 Op zoek naar een eerlijk en biologisch kerstmenu? Dan is de Kerstkrat van De Krat zeker het overwegen

Allerhande Gourmetbox Kerst

Allerhande Gourmetbox Kerst Welke familie kent het nu niet? Heerlijk gourmetten met het hele gezin. Sommige families doen het op

Vegetarische Kerstbox

Vegetarisch kerstdiner 2019 Kerst 2019 staat weer voor de deur. Een belangrijke trend dit jaar is het vegetarische kerstdiner voor de hele

Cook Like A Chef

Cook Like A Chef Dinerbox Zoek jij een keer iets anders dan een reguliere maaltijdbox? En wil jij jezelf, en