Marley Spoon Kerstbox

Wil je met kerst genieten van bijzondere maar ook makkelijke gerechten? Dan is ook met Kerst 2019 de Marley Spoon Kerstbox een uitkomst. Waar bijvoorbeeld HelloFresh en Albert Heijn met een speciale kersteditie van hun box komen, doet Marley dat doorgaans net iets anders. In de week voor kerst kun je via jouw eigen account namelijk eenvoudig zelf recepten kiezen. In deze week zorgt Marley Spoon ervoor dat er een aantal heerlijke en bijzondere kerstrecepten klaar staan. Aan jou de keuze welke gerechten je kiest. Je bepaalt dus zelf de inhoud van de Marley Spoon kerstbox 2019!

marley-spoon-kerstbox

Zelf je kerstdiner samenstellen

Speciaal voor kerst is het mogelijk om ook voorgerechten en nagerechten te kiezen. Denk aan een romige mosterdsoep vooraf en in honing gebakken peertjes met mascarpone als dessert! Wat er dit jaar precies op het menu staat is nog niet duidelijk. Via Maaltijdbox.org vind je het volledige menu inclusief eventuele kortingscodes. In 2016 was er nog een mooie €25 korting op de Marley Spoon Kerstbox. Of deze actie ook dit jaar weer geldt is nog onduidelijk. Het kerstmenu 2019 van Marley ziet er als volgt uit

De inhoud van de Marley Spoon kerstbox editie 2019 is nog niet bij ons bekend! Zodra hier meer bekend over is vind je het volledige menu terug op deze pagina. Nog even geduld.

Welke kerstboxen zijn er nog meer?

Marley Spoon is niet de enige die met kerst 2019 een speciale kerstbox aanbiedt. Ook dit jaar kun je onder andere genieten van de HelloFresh Kerstbox en de kerstbox van Albert Heijn. En ook van aanbieders als Ekomenu, Willem & Drees en De Krat verwachten we zeker weer iets bijzonders met de aanstaande kerst. Houd de website dus goed in de gaten voor alle updates.