gourmetbox-header-mobile

Allerhande Gourmetbox Sinterklaas

Hij komt er aan: De Allerhande Gourmetbox Sinterklaas! Wat is er nu gezelliger dan Sinterklaasavond beginnen met een heerlijke gourmetavond? Lekker met het hele gezin genieten van malse biefstuk, hamburger, kiphaasjes en kruidige kalkoen? In de box zitten bovendien veel groenten, salades, brood en sausjes. De Allerhande Gourmetbox Sinterklaas wordt helemaal gratis aan huis bezorgd! Je kunt de drukke supermarkt tijdens de periode voor Sinterklaas dus mooi mijden. Met de Albert Heijn Gourmetbox voor Sinterklaas heb jij in een klap alle benodigde gerechten in huis! Ideaal toch?

allerhande-gourmetbox-sinterklaas-2023

Wil jij de Allerhande Gourmetbox voor Sinterklaas bestellen? Dat is mogelijk vanaf 3 november. Zorg dat je jouw gourmetpakket uiterlijk op 26 november besteld hebt. Dat is de uiterlijke besteldatum. De speciale maaltijdboxen van Albert Heijn worden uitgeleverd op 1 december, 2 december en 3 december. Zo heb je alles mooi vers en op tijd binnen voor 5 december. Sinterklaas valt dit jaar op een maandag, altijd even goed om te onthouden.

Wat is de inhoud van de Allerhande Gourmetbox Sinterklaas?

Het is altijd even spannend: Wat zit er nu precies in de gourmetbox van Albert Heijn met Sinterklaas? 1 ding kunnen we alvast verklappen: De Gourmetbox van Allerhande zit ook dit jaar weer vol met overheerlijke producten. Hieronder een korte opsomming van de inhoud van Sinterklaas 2023:

  • Kruidige kalkoen, heerlijke biefstuk, kwalitatieve hamburgers en onweerstaanbare kiphaasjes
  • Verde gezonde groenten
  • Salades
  • Brood
  • Sausjes (deze kun je zelf maken)

Kortom: De Allerhande Gourmetbox Sinterklaas-editie mag je dit jaar niet missen! Zet de datum 3 november even goed in je agenda. Vanaf dan kun je deze speciale box bestellen!

Allerhande Gourmetbox Kortingscode

De AH Gourmetbox Sinterklaas is beschikbaar voor 4 personen en heeft een prijskaartje van 49 euro. Dat komt neer op 12,25 euro per persoon. Een mooie aanbieding denken wij! Op dit moment is er nog geen Allerhande Gourmetbox Sinterklaas kortingscode beschikbaar. Zodra wij een kortingscode of actiecode ontvangen, zullen wij deze direct delen via deze website. De actiecodes en Gourmetbox kortingscode kun je direct in je winkelmand verzilveren! Houd deze website dus even in de gaten voor alle actuele en werkende Allerhande Gourmetbox kortingscodes, aanbiedingen en andere acties. Dit kan je al gauw een paar euro schelen. Dat is toch mooi meegenomen met Sinterklaas! Zocht je hier naar de deze box om heerlijk te gourmetten, maar is Sinterklaas al gepasseerd? Dan hebben we nog steeds de AH Gourmetbox Oud & Nieuw, en de Allerhande Gourmetbox voor Kerst. In de maan december kun je jouw geluk dus niet op! Er zijn genoeg aanleidingen om heerlijk te eten met vrienden en familie!