gourmetbox-header-mobile

Allerhande Gourmetbox Oud & Nieuw

Lekker gourmetten met oud & nieuw? Onder het genot van een lekker stukje vlees en een heerlijk glaasje wijn het nieuwe jaar in? Gourmetten met oud & nieuw is steeds populairder aan het worden. En daar is de Allerhande Gourmetbox Oud & Nieuw-editie het perfecte antwoord op. De Albert Heijn Gourmetbox voor Oud & Nieuw is ideaal voor gezinnen, families en vriendengroepen die afscheid willen nemen van 2024 onder het genot van een heerlijk hapje eten.

Gourmetten tijdens de jaarwisseling lijkt in opmars. Waar vroeger met name rond kerst werd gegourmet, is het nu ook tijdens Sinterklaas en nu dus ook tijdens oud & nieuw steeds gangbaarder aan het worden. Lijkt het jou ook wat? Dan moet je de Allerhande Gourmetbox Oud & Nieuw-editie zeker even in de gaten houden. Deze speciale maaltijdbox van Albert Heijn kun je bestellen vanaf 1 december tot en met 25 december. De boxen worden mooi op tijd geleverd, namelijk op 29 of 30 december.

allerhande-gourmetbox-oud-nieuw-2024Wat zit er in de Allerhande Gourmetbox Oud & Nieuw-editie?

Wat kan ik dit jaar aantreffen in de speciale Gourmetbox van Albert Heijn voor tijdens de jaarwisseling? Een goede vraag! Wij kregen de inhoud al door van Albert Heijn zijn blij om de bijzondere inhoud hier alvast te kunnen delen. Zo kun jij je vanaf je beeldscherm alvast verlekkeren op dit overheerlijke menu:

Inhoud Albert Heijn Gourmetbox 2024:

  • Malse biefstuk
  • Sappige hamburgers
  • Heerlijke kiphaasjes
  • Overheerlijke kruidige kalkoen
  • Verse groente
  • Salade
  • Brood
  • Zelf sausjes maken
  • Dessert: Sticky’s mores

Wat kost deze Gourmetbox van Albert Heijn voor Oud & Nieuw?
De prijs van de Gourmetbox zal je verbazen. Voor slechts 49 euro haal je deze overheerlijke box in huis. Dat komt neer op slechts 12,25 euro per persoon. Een koopje als het aan ons ligt! Want voor deze prijs krijg je echt een top-box in huis. Het mooiste is: jij hoeft de deur helemaal niet uit voor de oud & nieuw boodschappen. Je bestelt de box lekker makkelijk online. De speciale Allerhande Gourmetbox wordt iets voor oud & nieuw gewoon bij jou aan huis bezorgd door de bezorgdienst van Albert Heijn, ideaal toch?

Tip: Bekijk ook de andere December-boxen van Albert Heijn
Dacht je dat de Oud & Nieuw Gourmetbox de enige thema-box van AH is dit jaar? Dan heb je het mis! Albert Heijn slooft zich dit jaar wel heel erg uit. Zo heb je dit jaar de Gourmetbox Sinterklaas, de Gourmetbox Kerst en natuurlijk de jaarlijks terugkerende, enige echte, Allerhande Kerstbox. Oftewel: er is dit jaar weer enorm veel te smullen bij Albert Heijn. Maak het jezelf ook dit jaar weer gemakkelijk en bestel jouw december-boodschappen online. Alle boxen worden gratis bij jou thuis bezorgd. Zo mijd jij weer de december-drukte in de supermarkten.