gourmetbox-header-mobile

Allerhande Gourmetbox Kerst

Welke familie kent het nu niet? Heerlijk gourmetten met het hele gezin. Sommige families doen het op kerstavond, sommige gezinnen juist op 1e of 2e kerstdag. Gourmetten brengt ieder jaar weer een enorme gezelligheid met zich mee. Lekker je eigen vlees bakken of een kleine pannenkoek bakken. Heerlijk! Wil jij ook dit jaar het jaarlijkse gourmetten niet missen? Dan is er een product dat zeker even jouw aandacht verdient: De Allerhande Gourmetbox Kerst. Dit is een speciale editie van de welbekende Allerhande Maaltijdbox.

allerhande-gourmetbox-kerst

Normaal gesproken biedt Albert Heijn uitsluitende de Familiebox en Inspiratiebox. Maar voor de kerstdagen maakt de supermarkt een uitzondering: Dan is er een speciale Allerhande Kerst-Gourmetbox beschikbaar. Deze gourmetbox haal je speciaal voor kerst in huis. De box heeft een prijskaartje van 49 euro en kun je bestellen vanaf 25 november. De uiterlijke besteldatum is dit jaar 18 december. De Allerhande Gourmetbox Kerst-editie wordt dan op 23 of 24 december bij jou thuisbezorgd.

Wat zit er in de Allerhande Gourmetbox Kerst?

Ook dit jaar heeft Albert Heijn weer haar best gedaan voor een fantastische inhoud van de Kerst-Gourmetbox! De box bevat (letterlijk en figuurlijk) alle benodigde ingrediënten voor een geweldig kerstfeest. Als je de box bestelt, ga je bijvoorbeeld gourmetten met malse biefstuk, hamburger, kiphaasjes en kruidige kalkoen. Maar naast kwalitatief en mals vlees, zitten er ook gezonde en verse groenten & salades in. Bovendien bevat de Albert Heijn Gourmetbox Kerst-editie sausjes die je zelf kunt maken. Heerlijk toch? Zorg dat je de box uiterlijk 25 november in je winkelmandje hebt liggen, dan wordt deze vers & op tijd voor kerst afgeleverd (23 december of 24 december). Bekijk ook onze ervaringen met de Allerhande Gourmetbox!

Allerhande Gourmetbox Kerst Korting

De Kerst Gourmetbox van Albert Heijn heeft een prijskaartje van 49 euro. Je ontvangt dan de Allerhande Kerst Gourmetbox voor 4 personen. Ben je dus met meer personen dan 4, bijvoorbeeld met 8, dan bestel je gewoon 2 van deze boxen. Je kunt natuurlijk ook 1 box bestellen, en aanvullen met een ander gourmetpakket of met los vlees uit de supermarkt. Wil je nou de Allerhande Gourmetbox Kerst-editie met korting bestellen? Oftewel ben je op zoek naar een Albert Heijn Gourmetbox Kerst kortingscode? Helaas hebben wij op dit moment nog geen inzicht in actuele aanbiedingen en actiecodes. Zodra er concrete kortingscodes en kortingen bekend zijn rondom de Allerhande Gourmetbox Kerst dan delen wij deze uiteraard op Maaltijdbox.org!

Nog veel meer smullen in de maand december!
Albert Heijn maakt december 2024 de lekkerste maand van het jaar. In deze maand zijn er volop speciale maaltijdboxen! Zo is er ook de Gourmetbox Sinterklaas, en de Gourmetbox Oud & Nieuw-editie. Dit zijn soortgelijke boxen, maar dan voor deze specifieke feestdagen. Kortom: Met Albert Heijn haal je de hele maand december de lekkerste foodboxen in huis voor een gezellig en onvergetelijke maaltijd met vrienden, familie en andere dierbaren. Eet smakelijk!