Wat zit er deze week in de Allerhande Box?

Wij merken dat de maaltijdbox van Albert Heijn; De AH Allerhande Box, steeds populairder wordt onder onze bezoekers. Wij kregen steeds meer vragen over de inhoud van de box. Daarom vind je hier wekelijkse de inhoud van de AH Box. Oftewel: Welke recepten zitten er deze week in de Allerhande Box?

De box van Albert Heijn bevat elke week weer 3 zeer gevarieerde maaltijden. Het speciale Allerhande Foodteam bedenkt elke week weer een aantal verrassende en inspirerende recepten die je in de box terugvindt. De recepten zijn stuk voor stuk altijd binnen 30 minuten op tafel te zetten. Dus (juist) als je weinig tijd hebt, is zo’n Allerhande Box helemaal geen gek idee! De gevarieerde inhoud van de Allerhande Box wordt door veel gebruikers zeer gewaardeerd. Van Oer-Hollandse stamppot tot een Italiaanse Pasta, en van een lekkere vegetarische maaltijd tot een heerlijke stukje kabeljauw. Je komt het allemaal tegen in de Allerhande Box.

Welke recepten zitten er deze week in de Allerhande Box?

Deze week (week 23) zit er een heerlijk vleesgerecht, kipgerecht en visgerecht in de Allerhande Box. De recepten van deze week zijn:

  1. Courgettefrittata met naanbrood en frisse yoghurtdip
  2. Cannellinibonen met lichtzoete venkel en worst
  3. Zalm gewikkeld in katenspek met broccolistamppot
  4. Mediterrane ovenschotel met bladerdeegdakje

Zoals je ziet, het Allerhande Foodteam is weer druk bezig geweest met het bedenken van de recepten van deze week. Het Vleesgerecht staat op tafel binnen 30 minuten. Het kipgerecht en het visgerecht zelfs al binnen 20 minuten. Ideaal als je maar weinig tijd hebt om te komen, maar toch wil genieten van een gevarieerde én gezonde maaltijd! Bestel de Allerhande Box van deze week nu tijdelijk met 10 euro korting. Klik op de button hieronder, voer de genoemde Allerhande kortingscode in de winkelmand in, en ontvang jouw eerste box al voor 25 euro (2 persoons-box) of 39 euro (3 persoons-b0x).

Eet smakelijk!

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *