allerhande-box-advertentie

AH Allerhande Box Kortingscode

Ben je geïnteresseerd in een AH Allerhande Box Kortingscode? Bijvoorbeeld omdat je de box van Albert Heijn eens wilt proberen, of omdat je de box eerder besteld hebt en je ‘m nog eens wilt bestellen. Dan is een beetje extra korting op een Albert Heijn Allerhande Box niet verkeerd! Op deze pagina kun je alle actuele Allerhande Box kortingen en kortingscodes rustig bekijken. Zit er een interessante actie of kortingscode voor jou bij? Klik op de button, kopieer de code, en plak deze in de winkelmand op de website van Albert Heijn.

€10,- korting op de Allerhande Maaltijdbox (Juni 2018)

Klik op de button om jouw €10,- extra korting direct te gebruiken. De korting geldt voor de Inspiratiebox (2 personen) én de Familiebox (4 personen)

€10,- korting op de Allerhande Maaltijdbox (Juni 2018)

Klik op de button om jouw €10,- extra korting direct te gebruiken. De korting geldt voor de Inspiratiebox (2 personen) én de Familiebox (4 personen)

€10,- extra korting in Juni!
Wil jij de Allerhande Box eens proberen met korting? Dan is er goed nieuws! Voor de maand Juni is er weer een nieuwe kortingscode beschikbaar. Deze biedt jou liefst 10 euro introductiekorting op zowel de Familiebox als de Inspiratiebox! Let op: de code geldt alleen voor nieuwe klanten. Wees er snel bij! De code geld tot en met 30 juni 2018.

Hoe maak ik gebruik van deze 10 euro korting?
Heel simpel! Klik hierboven op de blauwe button “bekijk code”. Je ziet vervolgens direct de actuele kortingscode. Deze geldt voor zowel de inspiratiebox als de familiebox. De inspiratiebox kost nu tijdelijk slechts €27,50 en de familiebox slechts €39,-. Veel plezier!

Kortingscodes AH Allerhande Box Juni 2018

Kortingscodes en actiecodes verlopen vaak al snel. Daarom verzamelen we hier alleen de meest actuele en recente kortingscodes van de AH Allerhande Box (Juni 2018). Je hebt immers niets aan acties en codes die verliepen vóór de maand Juni, die zullen niet meer werken. Heb jij zelf een AH Allerhande maaltijdbox kortingscode gevonden van Juni 2018? Laat het ons weten. Wij zullen deze delen op Maaltijdbox.org zodat ook andere lezers en bezoekers gebruik kunnen maken van de aantrekkelijke korting. Samen profiteren van een AH Allerhande Box Kortingscode is nog leuker!

AH Allerhande Box aanbiedingen en acties

Naast kortingscodes heeft Albert Heijn ook dagelijks tal van andere acties en aanbiedingen. Bijvoorbeeld een gratis product bij de AH Allerhande Box of een korting op de aankoop van een box. Daarnaast is het ook interessant om de andere aanbiedingen van de Albert Heijn in de gaten te houden. Mocht er een interessante aanbieding zijn bij de Albert Heijn, dan kun je deze gratis mee laten bezorgen met jouw AH Allerhande Box. Zo hoef je niet speciaal naar de winkel om de Albert Heijn aanbieding mee te pakken. Super handig!

De Allerhande Box wordt altijd gratis thuis afgeleverd. Daarnaast is het ook mogelijk om de box gratis op te halen bij een winkel in jouw buurt, of bij een AH Pick up Point. Onlangs zochten wij voor jou uit wat de goedkoopste maaltijdbox van Nederland is. De Albert Heijn kwam als winnaar uit de bus. Zowel voor mensen die een foodbox voor 2 personen, als 4 personen willen bestellen zijn met de Allerhande Box het voordeligst uit. De prijs per persoon per portie bij de box voor 2 personen bedraagt € 5,83 en de prijs per persoon per portie bij de box voor 4 personen bedraagt slechts € 4,08.

De box van Albert Heijn wordt steeds populairder. In een aantal maanden tijd had de Allerhande Maaltijdbox al een marktaandeel van 14%. Dat is ook niet vreemd gezien het feit dat de AH Box een aantal belangrijke voordelen heeft ten opzichte van concurrerende maaltijdboxen als HelloFresh en Marley Spoon (die ook stunten met hoge kortingscodes). Bij Albert Heijn heb je namelijk zelf veel meer de controle. Je bestelt alleen een box wanneer jou dat uitkomt, je zit dus nooit vast aan een ongewenst abonnement. Daarnaast kun je de box ophalen bij een winkel in de buurt, bij een pick-up point, of gewoon lekker makkelijk laten bezorgen wanneer jou dat uitkomt. Daarnaast is het goed om te weten dat je bij de Allerhande Box steeds meer waar voor je geld krijgt. Wie de losse ingrediënten van de AH Box voor 4 personen zou kopen, is ongeveer €44 kwijt. Dat is slechts iets hoger dan de feitelijke prijs van €49. Daarbij moet wel worden meegenomen dat de Allerhande box gratis wordt bezorgd. Dus los van de standaard aantrekkelijke korting, is de bezorging gratis.