AH Allerhande Box

Wist je dat de AH Allerhande Box tegenwoordig ook op de markt is? Jaja, een echte maaltijdbox van de grootse Nederlandse supermarkt. De markt van het online boodschappen doen wordt groter en groter. En hier kan Albert Heijn natuurlijk niet achter blijven. Sinds begin 2015 is dan ook de AH Allerhande Box op de markt. Op dit moment wordt de maaltijdbox van Albert Heijn, samen met Marley Spoon, gezien als de grootste concurrenten van de HelloFresh Box. In Mei 2018 werd de AH Box helemaal vernieuwd. Op deze pagina vind je alle informatie!

 • Wekelijks 9 gevarieerde gerechten
 • 1 t/m 5 recepten bestellen
 • Elke week min. 3 vegetarische recepten
 • Per gerecht kies je zelf het aantal personen
 • Ingrediënten handig per zak verpakt
 • Gerechten zijn ook los te bestellen

Geen abonnement, per gerecht los te bestellen, voor 2 of 4 personen
De Allerhande Box is in mei 2018 flink op de schop gegaan. Voorheen had je de keuze uit een inspiratiebox of familiebox. Tegenwoordig kun je elke week kiezen uit liefst 8 verschillende gerechten. Per week bepaal je zelf hoeveel gerechten je wenst te ontvangen, en per gerecht kun je ook aangeven voor hoeveel personen je het wilt koken (2 of 4 personen). Je kunt ook één gerecht los bestellen. Er is dus geen minimale afname. De vernieuwde AH-box is eigenlijk geen klassieke “maaltijdbox” meer: ze worden als maaltijdzakken bij je thuis afgeleverd. Handig, want zo heb je in een keer alle ingrediënten bij de hand wanneer je begint met koken.

de vernieuwde allerhande box
Elke week staan er 9 nieuwe recepten klaar

AH Allerhande Box vergelijken

Zoals je met de meeste producten doet die je (online) bestelt, kun je via maaltijdbox.org de AH Allerhande Box vergelijken. Uit reacties van andere maaltijdbox gebruikers loont het enorm om bijvoorbeeld de AH Allerhande Box eerst te vergelijken voordat je overgaat tot aankoop. Er zijn inmiddels tamelijk veel maaltijdboxen op de markt en elke box heeft zijn voordelen en nadelen. Vergelijk de AH Allerhande Box daarom direct op Maaltijdbox.org en zie welke box past bij jou en je eventuele partner en kinderen. Weet jij bijvoorbeeld hoe de Allerhande Box presteert ten opzichte van het boodschappenpakket van Mathijs Maaltijdbox?

nieuwe allerhande box albert heijn
In mei 2018 werd de AH-box vernieuwd: meer inspiratie en meer gemak

AH Allerhande Maaltijdbox bestellen

Overtuigd van de inhoud en kracht van de AH Allerhande Box? Via Maaltijdbox.org kun je de AH Allerhande Box direct online bestellen. Dit doe je veilig en vertrouwd via de website van ah.nl. Het bestellen van de box gaat gemakkelijker dan ooit. Per week beslis je zelf hoeveel gerechten je wenst te ontvangen, en voor hoeveel personen (keuze uit 2 of 4 personen). Er is geen minimale afname, je kunt dus ook gewoon 1 gerecht selecteren. Elke week staat er een mooie mix van vegetarische gerechten, en recepten met vlees, kip en vis voor je klaar.

Het grote voordeel van AH is natuurlijk dat je ook je overige boodschappen kunt meebestellen. Zo heb je alles in een keer in huis. Bestel je 3 gerechten of meer? Dan betaal je geen bezorgkosten. Bekijk ook onze post over AH Allerhande Box ervaringen voor betrouwbare & actuele reviews die jouw keuze misschien nog wat makkelijker kunnen maken.

Voordelen van AH Allerhande Box

Het grootste voordeel van de AH Allerhande Box is misschien wel dat je bij je maaltijdbox ook andere boodschappen mee kunt laten komen. Dus je ontvangt bijvoorbeeld de AH Allerhande Box, maar ook je extra bestellingen zoals een toetje of een heerlijke fles wijn. Immers, het is sinds enige tijd al mogelijk om alle boodschappen bij de Albert Heijn online te bestellen. Sommigen zien het als voordeel dat je bij de Allerhande Box niet vastzit aan een abonnement, zoals dat bijvoorbeeld bij het boodschappenpakket van de HelloFresh Box het geval is.  Je bestelt de maaltijdbox namelijk alleen als je deze nodig hebt. Je zult voor iedere week waar je wilt koken met de maaltijdbox van de Albert Heijn de box opnieuw moeten bestellen. Andere consumenten zien dit weer als een nadeel.

 • Gratis bezorging van je boodschappen (vanaf 3 gerechten)
 • Gerechten zijn los te bestellen, geen minimale afname of abonnement
 • Per gerecht kun je aangeven of je deze voor 2 of 4 personen wilt
 • Eenvoudig je overige boodschappen meebestellen
 • Alle ingrediënten worden verpakt in een handige zak

Nadelen van AH Allerhande maaltijdbox

Een tekortkoming van de AH Allerhande Box is dat deze foodbox zich minder focust op verse biologische uit de eigen streek. Veel minder dan bijvoorbeeld De Krat of Streekbox. Dat komt natuurlijk omdat Albert Heijn de maaltijdbox met name vult met producten uit haar supermarkt. Daarnaast is Albert Heijn nog niet zo ver met individuele wensen als “glutenvrij” of “lactosevrij”. Voor mensen met specifieke allergieën of diëten is de box minder geschikt.

 • De Allerhande Box is niet biologisch
 • Er zijn geen specifieke maaltijden voor mensen die koolhydraatarm, glutenarm of bijvoorbeeld lactosevrij willen eten
 • Er is geen App of Login waar je eenvoudig jouw boxen kunt inplannen, wijzigen e.d.

Wat zit er in de Albert Heijn Maaltijdboxen?

Tegenwoordig biedt Albert Heijn een ruim aanbod met verschillende recepten. Iedere week heb je de keuze uit 9 gezonde, gevarieerde en verse recepten. Voorheen was er sprake van een Inspiratiebox speciaal voor 2 personen en een Familiebox speciaal voor 4 personen. Tegenwoordig kies je per gerecht zelf of je deze voor 2 of 4 personen wilt ontvangen. De maaltijdzakken van AH kernmerken zich door een uitstekende variatie in vlees, vis, gevogelte en vegetarische recepten. Bovendien zijn de recepten vrij toegankelijk: ze staan snel op tafel en zijn ook voor kinderen prima te eten. De gerechten zijn ook niet erg ingewikkeld waardoor je binnen 30 minuten het gerecht op tafel hebt staan. Albert Heijn houdt, net als andere maaltijdbox aanbieders, altijd rekening met het seizoen. Verder wordt de AH Box gratis thuisbezorgd en kun je, zoals hierboven ook genoemd, je overige Albert Heijn boodschappen eenvoudig mee laten bezorgen.

wat zit er in maaltijdzakken albert heijn
Een voorbeeldgerecht uit de nieuwe AH-maaltijdbox

Wat zit er in een maaltijdzak?
Zoals genoemd: alle recepten zitten invidvidueel verpakt in handige maaltijdzakken. In de maaltijdzak zitten alle benodigde (verse) ingrediënten voor het betreffende recept. Daarnaast wordt er een handige receptenkaart meegeleverd waarop je precies alle stappen kunt vinden. Albert Heijn gaat er vanuit dat je bepaalde ingrediënten zelf in ej voorraadkast hebt staan. Hierbij kun je denken aan peper, zout, olijfolie, mosterd, azijn en boter. Op de website vind je per recept precies welke ingrediënten je zelf in huis dient te hebben, en welke dus niet in de maaltijdzak worden meegeleverd.

AH Allerhande Box kortingscode?

Wil jij niet teveel betalen voor jouw AH Allerhande Box? Bekijk ons overzicht met actuele Albert Heijn Allerhande Box kortingscode en aanbiedingen. Je vind hier ook algemene Albert Heijn aanbiedingen die je gratis mee kunt laten bezorgen met jouw Allerhande Box. Ontdek vandaag nog het gemak van online boodschappen doen bij de Albert Heijn!