Tijdelijk €10,- korting op de Allerhande Box

Vorige week meldden we al dat de Allerhande Box als beste getest is door de Consumentenbond. Om dit te vieren biedt Albert Heijn nu een tijdelijke actie: 10 euro korting op je eerste Allerhande Box. Vorige maand was er al een speciale actiecode rondom moederdag die 5 euro korting gaf op de eerste Allerhande Box. Albert Heijn doet hier dus nog een schepje bovenop, en biedt nieuwe klanten liefst 10 euro korting. Dat betekent dat je de eerste box voor 2 personen en 3 maaltijden al voor 25 euro in huis hebt. De box voor 4 personen en 3 maaltijden kost nu slechts 39 euro. Een mooie en laagdrempelige reden om eens kennis te maken met de “als best geteste” maaltijdbox. Klik op de onderstaande button om jouw extra korting direct te claimen. De kortingscode is geldig tot en met 14 juni, dus wees er snel bij!

Allerhande Box valt goed in de smaak
De Allerhande Box valt dus goed in de smaak bij de Nederlandse consument. De positieve punten aan de box zijn voornamelijk het flexibele karakter (je ziet niet vast aan een abonnement), en de lage prijs. Met 35 euro voor een box voor 2 personen en 3 maaltijden is de Allerhande Box nog altijd de goedkoopste maaltijdbox. Albert Heijn werkt met een speciaal Allerhande Foodteam dat alle recepten schrijft. De recepten staan doorgaans binnen 30 minuten op tafel. Het grote voordeel van de Allerhande Box is dat je direct al je andere boodschappen mee kunt bestellen en gratis kunt laten bezorgen.

Onlangs bleek uit een onderzoek van Retail Lab dat de Allerhande Box op dit moment de tweede plaats inneemt in de Nederlandse maaltijdbox-markt. Met 14% marktaandeel moet het alleen HelloFresh voor zich dulden. Opvallend aan het onderzoek was dat liefst 45% van de HelloFresh klanten veracht de Allerhande Box te proberen in het komende jaar.  Uit een ander onderzoek van Multiscope bleek dat de Allerhande Box in korte tijd al een naamsbekendheid van 50% had verworven.

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *