HelloFresh nu ook bij PLUS te koop

Een primeur voor supermarkt PLUS. Het is de eerste Nederlandse supermarkt waar de maaltijdbox van HelloFresh in de schappen ligt. De boxen worden de komende 3 maanden in 5 supers van PLUS verkocht. Het betreft de filialen in Abcoude, IJsselstein, Schoonhoven, Rotterdam en Best. De HelloFresh boxen die je normaal thuis ontvangt bevatten altijd minimaal 3 maaltijden. Bij PLUS is het ook mogelijk om een enkele maaltijd mee te nemen. De verkoopprijs hiervan is €9.95. Dat is iets goedkoper dan wanneer je de box aan huis laat bezorgen. Wanneer je een box voor 2 personen met 3 maaltijden thuis laat bezorgen betaal je €39. Neem je 3 maaltijden mee uit de schappen van PLUS, dan betaal je “slechts” €29,85. Klanten hebben de keuze uit 3 type maaltijden. Een maaltijd met vlees, vis en een vegetarische maaltijd. Het is de bedoeling dat dit wekelijks wisselt.

Een win-win situatie

Volgens PLUS en HelloFresh is deze samenwerking een echte win-win situatie. HelloFresh kan op deze manier ook relevant zijn voor consumenten die hun avondeten lastminute plannen. Wanneer je om 5 uur de supermarkt in stapt, en nog geen idee hebt wat je gaat koken en eten, kan zo’n HelloFresh maaltijd aantrekkelijk zijn. Je hebt in een keer alle ingrediënten bij elkaar, en het is stukken gezonder dan een kant-en-klaar maaltijd.

En de winst voor PLUS? Volgens commercieel directeur Eric Leebeek past deze exclusieve samenwerking met HelloFresh perfect in het streven om consumenten meer gemak en keuze te bieden. Daarnaast profileert PLUS zich met de slogan “Goed Eten”, en de maaltijden van HelloFresh passen daar natuurlijk perfect bij.

Internationaal gezien geen primeur

PLUS mag dan de eerste Nederlandse supermarkt zijn die de boxen van HelloFresh in de schappen heeft liggen: het is geen internationale primeur. Supermarktketen Sainsbury’s verkoopt de losse maaltijden van HelloFresh ook al enige tijd. En eerder waren er ook al speciale pop-up stores in winkelstraten en stations waar consumenten de box mee konden nemen on the go. 

 

 

 

 

 

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *