Ekomenu overstapweken: ontvang €20 Ekoplaza tegoed

Ekomenu lanceert de maaltijdbox-overstapweken. Wie in de periode van 19 april tot en met 16 mei overstapt op Ekomenu, ontvangt gratis een Ekoplaza waardebon van €20! Met deze actie mikt Ekomenu met name op mensen die al wel gebruik maken van het gemak van een maaltijdbox, maar de voordelen van Ekomenu nog niet kennen. Ben jij benieuwd naar de biologische maaltijdbox van Ekomenu? Zorg dan dat je een Ekomenu maaltijdbox bestelt tijdens deze actieperiode. De waardebon krijg je vervolgens per post opgestuurd. Deze kan je dan meteen gebruiken in de biologische webwinkel Ekoplaza. In deze post vind je meer informatie over de Ekomenu maaltijdbox, en de voordelen ten opzichte van andere boxen.

Ekomenu overstapweken

De voordelen van Ekomenu
Ekomenu is een relatief nieuwe speler op de maaltijdbox-markt. We merken op onze website dat er steeds meer vraag is naar deze box. Hoe dat kan? Ekomenu heeft een aantal belangrijke voordelen:

  • Ekomenu is 100% biologisch maar niet duurder dan alternatieven
  • Alle gerechten binnen 30 minuten op tafel
  • Je zit niet vast aan abonnementen
  • Wekelijks 17 verschillende recepten
  • Ruimte keuze uit bezorgdagen of zelf afhalen
  • Persoonlijk: een menu voor elke levensstijl

Hoe werkt de actie precies?

Ben jij enthousiast geworden over Ekomenu, en wil jij deze bio-maaltijdbox wel eens proberen? In de periode van 19 april tot en met 16 mei ontvang je een Ekoplaza tegoedbon van €20 bij aanschaf van een Ekomenu-maaltijdbox. Wanneer je de actiecode IKSTAPDIRECTOVER! bij je bestelling invoert zul je zien dat je 0,01 cent korting krijgt. De kortingsbon wordt vervolgens per post naar je toegestuurd. Bekijk ook Ekomenu Kortingscode voor andere actuele aanbiedingen en acties.

Wat is Ekoplaza?
Ekoplaza is een biologische (web)winkel. Ekomenu koopt de producten voor de menu’s samen in met Ekoplaza. Hier kan je dus ook terecht voor eerlijke, biologische en verse producten. De missie van Ekoplaza is om biologische producten voor alle Nederlanders makkelijk, eenvoudig en betaalbaar te maken.

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *