Helmink lanceert Achterhoekse maaltijdbox

Waar de concurrentie op landelijk gebied op het moment moordend is, zien veel bedrijven nog wel mogelijkheden om lokaal een maaltijdbox aan de man te brengen. Deze week bracht het Achterhoekse bedrijf Helmink  naar buiten dat het een eigen maaltijdbox gaat verkopen met verse streekproducten uit de Achterhoek. Helmink had al een webshop waar klanten eenvoudig verschillende food-producten konden bestellen, en dit assortiment is dus nu uitgebreid met een heuse maaltijdbox.

In veel regio’s is al een lokale maaltijdbox-aanbieder actief. Zo is er in de omgeving Zwolle De Buurman die lokale verse streekproducten in maaltijdboxen bij de mensen thuisbrengt. Inwoners uit de Achterhoek kunnen vanaf vandaag dus profiteren van het gemak van de box van Helmink. De maaltijdbox bevat allerlei producten afkomstig uit de Achterhoek. Je kunt denken aan fruit, groente, boter, mosterd, “eigenlijk alles wat hier uit de regio komt” vertelt Charlotte van der Horst aan Regio8. De Helmink Maaltijdbox is in zekere zin wel uniek te noemen. Klanten kunnen kiezen voor een box voor 1 persoon (€ 25,00), tot een box voor 5 personen (€ 65,00). De variant voor 2 personen kost € 33,00. Zodra je jouw maaltijdbox selecteert zie je liefst 20(1!) voorgestelde recepten. Het is de bedoeling dat je er hier 3 uitzoekt. Een ontzettend grote keuze dus voor de klant. Op de site van Helmink is te lezen dat het assortiment met gezonde maaltijden elke maand wisselt. Iedere maand is er dus volop nieuwe keuze voor de klant.

Een verrassend goedkope maaltijdbox

Het initiatief van de Helming Maaltijdbox voor de Achterhoek klinkt in elk geval veelbelovend. De box is in de eerste plaats niet duur. De box voor 2 personen en 3 maaltijden kost slechts € 33,00, en is daarmee, voor zover wij weten, de goedkoopste maaltijdbox van Nederland. De Allerhande Box (€35), HelloFresh (€39) en Mathijs Maaltijdbox (€39) zijn een stukje duurder. Een ander voordeel van de Helming Maaltijdbox is dat je als klant ook je overige boodschappen direct kunt mee bestellen en kunt laten mee bezorgen. Op die manier heb je alle noodzakelijke boodschappen in een klap in huis.

De Helming maaltijdbox wordt netjes en gratis bij de klant thuisbezorgd. Daarbij kun je als klant kiezen uit dinsdag, donderdag en zaterdag. Op de dinsdag en donderdag worden de boxen ‘s avonds tussen half 5 en 9 uur bezorgd. Op de zaterdag worden de boxen overdag tussen 10 uur en 4 uur thuisbezorgd. Qua bezorging beperkt Helmink zich nu nog tot de Achterhoek. Afhalen is overigens ook mogelijk.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.