30 dagen afvallen challenge bij Ekomenu

Ekomenu kennen we als dé maaltijdbox die aansluit bij jouw levensstijl. Deze maand lanceert Ekomenu het “Mijn Persoonlijk Menu Afslank Challenge”. In 30 dagen tijd leer je alles over gezonde voeding, biologisch eten en ga je ook op een duurzame manier gewicht verliezen. Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over dit speciale programma dat op 13 mei van start gaat! Inmiddels is de actie verlopen. Meer weten over dit onderwerp? Check dan ook de pagina met top-3 maaltijdboxen om mee af te vallen.

30 dagen afvallen challenge ekomenu

Wat houdt de Afslank Challenge van Ekomenu in?
De Afslank Challenge bestaat uit een E-book, speciale gerechten gericht op afvallen, en nog een aantal extra’s zoals de lidmaatschap van een besloten Facebook groep en persoonlijke begeleiding door een diëtist. Het is dus een compleet pakket om serieus met gezonde voeding en afvallen aan de slag te gaan. Het leuke daarbij is dat Ekomenu ook nog eens 100% biologisch is! De Afslank-challenge bestaat eigenlijk uit 3 onderdelen:

 1. Het Ekomenu E-Book met speciale weekschema’s, heerlijke recepten, tips voor ontbijt en lunch, voorbeelden van boodschappenlijstjes, tips om meer te bewegen en andere tips m.b..t een gezond voedingspatroon
 2. De speciale “afvallen” gerechten die je via jouw Persoonlijke Menu kunt kiezen. Deze corresponderen uiteraard met de gerechten die je vind in het E-book. Wij adviseren dus ook om beide te nemen
 3. Daarbij ontvang je gratis extra’s zoals de lidmaatschap van een besloten Facebook groep en persoonlijke begeleiding door een ervaren diëtist. Zo sta je er niet alleen voor!

In 30 dagen een gezondere levensstijl?

Doe mee met de Ekomenu-Afslank-Challenge!

Gezonder eten, gewicht verliezen, en meer leren over gezond eten? Doe dan mee met de unieke Ekomenu-Afslank-Challenge. Je ontvangt 30 dagen recepten, informatie en tips. Duurzaam afvallen met de lekkerste recepten, 100% biologische producten en een community!

 • E-book met 30 diner-recepten + tips rondom gezond eten
 • Wekelijks een e-mail met tips rondom de challenge
 • Gratis toegang tot een diëtist
 • Gratis toegang tot de besloten Facebook Groep
 • Extra BONUS-recepten voor warme zomerdagen

Hoe kan ik meedoen met deze afslank-challenge?

Wil jij op een duurzame manier afvallen, meer leren over gezonde voeding, en dat alles ook nog eens op een 100% biologische manier? Dan is de afslank-challenge van Ekomenu absoluut een aanrader. Het is een compleet pakket inclusief een praktisch E-book, lekkere en gezonde gerechten en lidmaatschap van de community waardoor je er niet alleen voor staat. Wacht niet te lang, de challenge start op 13 mei! Aanmelden werkt als volgt:

 • Registreer een account via Ekomenu.nl, ga naar de menukeuze, en kies voor “leefstijl”
 • Ekomenu kiest nu automatisch de recepten die gericht zijn op afvallen (deze gerechten activeren de vetverbranding)
 • Selecteer bij Stap 3 het “30 Dagen Mijn Persoonlijk Menu Afslank Challenge E-Book” van €27,50. Deze hoef je natuurlijk maar één keer te bestellen
 • Vlak voordat de challenge start ontvang je per mail het E-book
 • Op 13 mei gaat de 30-dagen-afvallen challenge van start. Daarvoor kan je jezelf alvast voorbereiden met de tips in het E-book
 • Rond deze datum ontvang je ook jouw eerste levering met de speciale afslank-gerechten
 • Meld je aan bij de support-groep in Facebook. Hier kan je ervaringen delen en elkaar motiveren, zo hoef je het niet alleen te doen!

het-afvallen-menu-bestellen

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *