Onze review van de Slim&Simpel Box staat online!

Ben jij benieuwd naar de nieuwste box van Willem&Drees, de Slim&Simpel Box? Goed nieuws! Wij hebben ‘m vast voor je getest en hier een uitgebreide review over geschreven. Sinds een aantal maanden biedt Willem&Drees namelijk een box met 2 snelle gerechten die supersnel op tafel zet. De box is er voor 2 (€32,00), 3 (€42,00) of 4 (€52,00) personen en bevat altijd een gerecht met vlees/vis en een vegetarisch recept. Je kunt de box eenvoudig uitbreiden met een losse maaltijd of ander verse biologische boodschappen als kaas, melk, vleeswaren, groenten of fruit.

recepten willem en drees

Biologisch, vers, snel en betaalbaar!

Denk je aan een biologische maaltijdbox met verse ingrediënten direct van Hollandse boeren, dan denk je misschien al snel aan een dure en ingewikkelde maaltijdbox. Willem&Drees bewijst met de Slim&Simpel Box dat dit niet het geval is. Deze maaltijdbox bevat namelijk de lekkerste verse ingrediënten inclusief superlekkere recepten vanaf slechts €32,00 per week. Uniek aan de box is dat de producten afkomstig zijn van de eigen Nederlandse leveranciers. De boeren volgen het ritme van de natuur. Dat betekent dat je steeds de lekkerste seizoensproducten thuis ontvangt. Dat is lekker, gezond, én goed voor onze aarde!

De Slim&Simpel Box in het kort

  • Vanaf €32,00 per week
  • Voor 2, 3 of 4 personen
  • Wekelijks 2 snelle recepten (1 met vlees/vis en 1 vega)
  • Eenvoudig uitbreiden met losse maaltijden en/of verse boodschappen
  • Let op: het minmum bestelbedrag voor gratis bezorging is €39,00. Kies je voor de Slim&Simpel box voor 2 personen, dan is het handig om een aantal producten toe te voegen aan jouw bestelling
  • Bezorging op 2 momenten in de week door een persoonlijke bezorger

willem-en-drees-bezorger-pim-regio-zwolle

Persoonlijke bezorgers!

De maaltijdboxen en verse boodschappen van Willem&Drees worden door het hele land bezorgd door een club met ondernemers. Dit is een belangrijk pluspunt van deze maaltijdbox. Je hebt elke week een vast gezicht aan de deur. Bovendien kan jouw persoonlijke bezorger je vaak wat meer vertellen over de inhoud van de box. Op die manier krijg je veel meer een binding met het bedrijf en de inhoud van de box.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.