Foodbag en Smartmat gaan samen verder

De bekende Belgische maaltijdboxen Foodbag en Smartmat gaan samen verder. Dat is te lezen op de website van de beide foodboxen. De merknaam Smartmat zal helemaal verdwijnen, en de naam Foodbag blijft bestaan. Vanaf nu kunnen klanten wekelijks kiezen uit liefst 14 gerechten voor 1 tot 5 personen. Daarnaast wil het bedrijf aan de slag met afhaalpunten en levering op zondag. Volgens Foodbag gaat het om een win-win situatie. Het bedrijf kan nu met een nog groter teeam werken aan de lekkerste maaltijden en de beste service, en klanten profiteren van een aantal nieuwe features die we in deze blog verder centraal zetten.

Wat verandert er voor Foodbag-klanten?

Voor klanten van Foodbag verandert er het minste. Zij kunnen nog steeds gebruik maken van de vertrouwde website en bestelmodule (deze is wel in een nieuw jasje gestoken) Ook blijven de huidige maaltijdboxen gewoon bestaan. Verder zijn er nog de volgende wijzigingen:

  • Wekelijks kiezen uit 14 gerechten
  • Alle maaltijdboxen zijn beschikbar voor 1 tot 5 personen
  • De mogelijkheid om een box af te halen bij een speciaal afhaalpunt
  • Levering op zondag

Wat verandert er voor Smartmat-klanten?

Voor Smartmat-klanten verandert er iets meer. De website smartmat.be wordt nu doorverwezen naar foodbag.be. Het is dan ook de bedoeling om vanaf hier jouw bestellingen te plaatsen en bezorgmomenten in te plannen. Het huidige Smartmat-aanbod blijft gewoon beschikbaar via Foodbag.be. Maar wel zijn er een aantal belangrijke wijzigingen:

  • Een compleet nieuwe website
  • Nieuwe gerechten om uit te kiezen. O.a. de Sanagerechten van Sandra Bekkari
  • Iedere box is nu beschikbaar voor 1 tot 5 personen
  • De mogelijkheid om maaltijdboxen af te halen en levering op zondag.

Wat kunnen we van het nieuwe Foodbag verwachten?

Wij worden erg enthousiast van de samenwerking tussen Foodbag en Smartmat. Het bedrijf zet een heel sterke propositie neer door elke box beschikbaar te maken voor 1 tot 5 personen. Ook de wekelijkse keuze uit 14 recepten is indrukwekkend. Deze op-en-top Belgische aanbieder is nu zeker een geduchte concurrent voor HelloFresh, Marley Spoon en Ekomenu. Je kunt jouw eerste box nu bestellen met €10,00 korting. Een mooie aanbieding om het vernieuwde concept eens uit te proberen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.