Hoe werkt de HelloFresh cadeaubon?

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau? Voor iemands verjaardag, of misschien wel voor Sinterklaas of voor Kerst? Dan is de HelloFresh cadeaubon misschien wel een heel origineel en passend geschenk! Via de website van HelloFresh kan je heel eenvoudig een cadeaukaart bestellen. Je kiest zelf de waarde van de bon. Met deze bon kan de ontvangen een gratis box naar keuze bestellen. De ontvangen zit verder niet vast aan een abonnement. In deze blog vind je de voordelen van de cadeaubon van HelloFresh en vertellen we je precies hoe het werkt!

 • Via HelloFresh.nl kan je eenvoudig een cadeaubon kopen
 • Een origineel cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag, kerst, sinterklaas of zomaar
 • Je kunt kiezen voor een bedrag tussen de €45 (box 2 personen en 3 maaltijden) en €85 (box 6 personen met 3 maaltijden)
 • Je vult de naam en het mailadres van de ontvanger in, en je kunt direct online betalen
 • Je kunt aangeven wanneer de ontvanger de mail met de cadeaubon moet krijgen. Het is ook mogelijk om de cadeaubon zelf te printen en te overhandigen

hoe-werkt-hellofresh-cadeaubon

HelloFresh aan iemand cadeau geven

Misschien ken je een echte kookfanaat, en wil je die gene een tof en origineel cadeau geven. De cadeaubon van HelloFresh is zeker een leuk idee. Met deze bon kan de ontvanger namelijk helemaal gratis een box proberen. Hij of zij zit nergens aan vast en en kan HelloFresh dus helemaal vrijblijvend proberen zonder vast te zitten aan een lidmaatschap. Het kan wel zo zijn dat de ontvanger van de bon extra moet bijbetalen voor een specifiek bezorgmoment, duurdere recepten, producten uit de markt of andere extra’s.

Hoe bestel ik de cadeaubon?

 1. Ga naar Hellofresh.nl/Gift
 2. Kies het bedrag van de bon die je wilt geven (per bedrag staat aangegeven wat voor box je kunt bestellen voor dit bedrag)
 3. Vul de naam en het e-mailadres van de ontvanger in
 4. Voeg een persoonlijk bericht toe
 5. Kies een datum dat de mail met de HelloFresh cadeaukaart verzonden moet worden
 6. Betaal met Creditcard, iDeal, Paypal of Klarna en rond de bestelling af

Ik heb een cadeaukaart gekregen! Hoe moet ik deze verzilveren?

Heb jij de cadeaukaart van HelloFresh ontvangen? Dan heb je een mailtje gekregen met meer informatie. Hierin staat precies uitgelegd wat je hebt gekregen, en hoe je jouw cadeaukaart kunt verzilveren. Je kunt jouw code invullen op HelloFresh.nl/Gift. Vervolgens kan je een box uitkiezen en de recepten kiezen. Omdat je het cadeau hebt gekregen worden er uiteraard geen kosten in rekening gebracht. Een uitzondering hierop is wanneer jij specifieke extra’s kiest (bijvoorbeeld producten uit de Markt of premium recepten), of een duurder bezorgmoment kiest. Deze kosten zijn voor eigen rekening.

Hoe werkt de bezorging en betaling?
Bij het verzilveren van jouw cadeaubon kies je zelf een bezorgdag. Tot 4 dagen voor de bezorgdag kan je nog wijzigingen doorgeven. Bijvoorbeeld andere recepten kiezen of toch nog een latere bezorging kiezen. Bij het verzilveren van de kaart is het noodzakelijk jouw betaalgegevens op te geven. Dit is nodig omdat op die manier gekozen extra’s automatisch kunnen worden afgeschreven.

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *