Nieuw: De Flexitariërbox van Mathijs Maaltijdbox

Maaltijdbox-liefhebbers opgelet! Er is weer een nieuwe initiatief gelanceerd door de Familiebox: De Flexitariërbox! Mathijs omschrijft het zelf als de eerste maaltijdbox die speciaal gericht is op flexitariërs. Voor degenen die nog nooit van deze term gehoord hebben: een flexitariër is iemand die een of meerdere dagen per week bewust geen vlees eet.

Misschien ben jij, zonder dat je je ervan bewust bent, al flexitariër. De belangrijkste argumenten om flexitariër te worden zijn:

  • Het is goed voor je gezondheid
  • Het is goed voor het welzijn van dieren
  • het is goed voor het milieu

De Flexitariërbox is geschikt voor iedereen die zoekende is naar een lekker, verantwoord en meer duurzaam eetpatroon. Deze speciale box bevat standaard 4 gerechten. Twee van deze gerechten zijn vegetarisch. De andere twee gerechten bevatten vis en kip of rund. Met deze Flexitariërbox speelt Mathijs in op een groeiende groep Nederlanders die graag op een bewuste manier omgaat met eten en voedsel. Het streven van Mathijs Maaltijdbox is in ieder geval positief: samen bijdragen aan een duurzamere toekomst!

Is de Flexitariërbox wat voor mij?

Bij Mathijs kun je inmiddels al kiezen uit 3 verschillende boxen. De familybox, de variatiebox en nu dus ook de Flexitariërbox. Hoe kom je er nu achter welke box bij jou past? Heb je een (jong) gezin, en zoek je gerechten die vooral snel op tafel staan en toegankelijk zijn voor kleine kinderen? Dan is de Familybox nog steeds de beste optie voor jou. Houdt je erg veel van vlees, en vind je het leuk om geïnspireerd te raken met nieuwe recepten? In dat geval is de variatiebox de box die het beste bij jou past. Lees ook onze review van de Flexitariërbox!

recepten voor flexitariër
Wil je echter op een meer bewuste manier omgaan met voeding? Wil je een of meerdere dagen per week bewust geen vlees eten? En vindt je het leuk om in aanraking te komen met (lekkere) alterantieven voor vlees? En tenslotte, vindt je het belangrijk dat het vlees en vis dat je wél eet op een duurzame manier tot stand is gekomen? Dan is de Flexitariërbox van Mathijs Maaltijdbox zeker een box die je eens moet proberen. Deze box bestel je nu tijdelijk voor slechts € 32,50 (voor 2 personen)! De Flexitariërbox bevat 4 gerechten, en is ook beschikbaar voor 3 personen (€ 44,-)

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *