De lekkerste foodbowls bij HelloFresh in April

Zoals je misschien biedt HelloFresh elke maand een speciaal thema in de recepten. Voor de maand april is dit het thema foodbowls. De komende weken kan je elke week kiezen voor een vrolijke, kleurrijke en overheerlijke foodbowl. In deze blog lees je meer over wat een foodbowl precies is en welke gerechten er deze maand voor je klaar staan.

Wat is een foodbowl?
Een foodbowl is een gerecht die bestaat uit meerdere kleurrijke ingrediënten die wordt geserveerd in een kom. Meestal bestaat een bowl uit vis, groenten en rijst. De meest bekende is de Poke-Bowl maar tegenwoordig zijn er allerlei varianten. Bij HelloFresh vind je de komende maand bijvoorbeeld een hummosbowl, falafelbowl, Boeddhabowl en ramenbowl. Het zijn overigens geen premium recepten, je kunt ze dus zonder meerprijs gewoon in je box kiezen.

De food bowls van HelloFresh in April

Bij een nieuw seizoen horen ook weer nieuwe verfrissende recepten. Daarom is het receptteam van Hellofresh de keuken ingedoken om een aantal heerlijke foodbowls samen te stellen. Het resultaat mag er zijn. Deze maand kies je namelijk heel verrassende en bijzondere bowls die perfect passen bij het voorjaar.

  • Hummusbowl met rundermerguez en champignons met zelfgemaakte auberginehummus, pitapunten en witte kaas
  • Falafelbowl met couscous en verse munt met komkommer, rode puntpaprika en yoghurt-tahinsaus
  • Boeddhabowl met sesamkip, avocado en zoete aardappel met spinazie, zoetzure rode biet en pittige room-chilisaus
  • Noedelsoep-bowl met pittige garnalen, sugarsnaps en noedels met champignons, zoetzure radijs en gomasio

Het perfecte gerecht voor een mooi plaatje

Vind je het leuk om jouw bord te fotograferen? De Foodbowl is een ideaal gerecht om te fotograferen en eventueel te delen op social media. Dit komt door de kleurrijke ingrediënten en de combinaties. Tip: serveer jouw bowl in een kom om een speels effect te creëren. Kan je niet wachten? Of heb je deze maand geen HelloFresh? Een goede bowl kan je ook heel eenvoudig zelf maken. Op Leukerecepten.nl vind je bijvoorbeeld 10 heel lekkere bowls die je in een handomdraai op tafel zet. Eet smakelijk!

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *