Picnic Supermarkt komt met antwoord op maaltijdbox

De online boodschappenmarkt wordt van verschillende kanten bediend. Er zijn supermarkten als Albert Heijn en Jumbo die de mogelijkheid bieden om boodschappen online te bestellen en thuis te laten bezorgen. Consumenten kunnen de boodschappen vaak ook ophalen bij een zogenaamd pickup point. Daarnaast zijn er de maaltijdbox leveranciers die heel concreet de ingrediënten voor 3 of meer maaltijden in een box stoppen en deze bezorgen bij de consument thuis. Een nieuwe speler op de boodschappenmarkt is Picnic. Picnic is een 100% online supermarkt. Het bedrijf heeft dus geen fysieke winkels. Consumenten kunnen via de speciale Picnic App hun boodschappen selecteren en op een heel nauwkeurig tijdstip laten bezorgen. Picnic claimt altijd de laagste prijs te hanteren. Daarnaast hanteert Picnic geen verzendkosten. Op die manier probeert het bedrijf de laatste twijfel bij de consument weg te nemen.

Picnic ziet natuurlijk ook de sterke opkomst van maaltijdbox leveranciers als HelloFresh, Mathijs Maaltijdbox en bijvoorbeeld Marley Spoon. Om hier op in te spelen biedt Picnic sinds kort speciale menukortingen. Klanten krijgen een korting op een combinatie van specifieke producten die samen gebruikt kunnen worden voor een maaltijd. In zekere zin bestel je dan je eigen maaltijdbox via de Picnic App. De klant ontvangt de korting als hij meerdere producten in een keer bestelt. Het gaat wel om zeer complete maaltijden. Dus niet alleen vlees, aardappelen en groente: ook voorgerechten en toetjes zitten inbegrepen in de speciale menukorting.

Ben je geïnteresseerd geraakt in de Picnic online supermarkt? Waarschijnlijk moet je nog even geduld hebben. Op dit moment is Picnic alleen operationeel in Amersfoort en Leusden. Dit jaar wil het bedrijf ook uitbreiden naar steden als Apeldoorn, Almere en Utrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *