Kiezen uit 10 gerechten bij HelloFresh

HelloFresh zit beslist niet stil. Vanaf deze week is het namelijk mogelijk om uit liefst 10 verschillende gerechten te kiezen. Voorheen kon je al uit 8 recepten kiezen, en de keuze is nu nog groter geworden. Keuzestress? Nee hoor, daar heeft HelloFresh weer iets slims op bedacht. Je kunt nu kiezen uit verschillende menuvoorkeuren. Aan de hand van culinaire voorkeuren als “discovery, “veggie”, “calorie-focus”, “quick & easy”, “family” en “original” zet HelloFresh elke week 3 gerechten voor jou klaar die zeer waarschijnlijk bij jou passen. Natuurlijk is het wel gewoon mogelijk om te wisselen. Je houdt zelf de controle, maar HelloFresh maakt het op basis van jouw culinaire voorkeuren iets gemakkelijker kiezen.

Sneller je menu samenstellen
Een Maaltijdbox kies je immers vanwege het gemak, en om tijd te winnen. Je zit er dan niet op te wachten om elke week een half uur bezig te zijn met het kiezen van de gerechten. Let op: de voorselectie op basis van jouw culinaire smaak geldt op dit moment alleen als je de Originalbox bestelt voor 3 maaltijden. Het doorgeven van voorkeuren voor de 5-dagen box, de Veggiebox en Familybox is nog niet mogelijk.

Nog meer keuze bij HelloFresh

Met deze innovatie maakt Hellofresh het haar klanten een stuk gemakkelijker. Mensen die graag willen beslissen wat er in de maaltijdbox zit kunnen eenvoudig kiezen uit 10 uiteenlopende recepten. Mensen die weinig tijd hebben om te kiezen, maar wel een duidelijke voorkeur hebben voor bepaalde gerechten wordt het ook een stuk eenvoudiger gemaakt. Qua aanbod kunnen we nu wel stellen dat HelloFresh de absolute marktleider is. Niet alleen op het gebied van aantal klanten, maar ook het aanbod is gewoon het meest divers en uitgebreid. Met 3 verschillende boxen, en 10 verschillende recepten per week is de keuze enorm. Ook Marley Spoon biedt de optie om te kiezen uit gerechten. Hier kun je kiezen uit 7 verschillende menu’s. Er is nu trouwens wel een enorm aantrekkelijke Marley Spoon Kortingscode van 25 euro! Bij de Allerhande Box heb je de keuze uit “slechts” 4 gerechten. En dat terwijl Mathijs Maaltijdbox vorige week communiceerde alleen nog verder te gaan met de Familiebox.

 

 

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *