Lees onze ervaringen met Ekomenu Variatie Menu

Vorige week mochten wij het Variatie Menu van Ekomenu uitproberen. Een interessante, nieuwe speler. Ekomenu is een initiatief Marjolein de Vlaam (misschien ken je haar van het boek “Wereldeters) en een biologische supermarkt. Ekomenu biedt een vijftal aantrekkelijk geprijsde biologische “boxen” aan. Elke maaltijd wordt verpakt in een aparte papieren zak. Via de website ekomenu.nl kun je direct een Ekomenu abonnement nemen, of eenmalig een box bestellen.

Eerder plaatsten wij al eens een review van Beebox en review van De Krat. Deze biologische maaltijdboxen waren van prima kwaliteit. Een nadeel van beide boxen was dat ze vrij rommelige waren. Geen duidelijke receptenkaart, je moet zelf best veel producten in huis hebben, en het duurt vrij lang voordat je een maaltijd op tafel hebt staan. Ekomenu is de eerste biologische maaltijdbox die dit allemaal wél voor elkaar heeft. De ingrediënten worden netjes per recept verpakt, de instructies zijn helder, en de maaltijden staan lekker snel op tafel. Wil je dus genieten van het gemak van een maaltijdbox? En wil je dat dit allemaal ook nog een biologisch is? Dan is Ekomenu absoluut een box die je geprobeerd moet hebben!

Bekijk onze review van Ekomenu

Lees nu direct onze volledige review van Ekomenu. Hier vindt je alle voordelen en nadelen van deze biologische maaltijdbox. Het verbaasde ons enigszins dat een 100% biologische maaltijdbox ook zo aantrekkelijk geprijsd kan zijn. Het Variatie Menu voor 2 personen met 3 maaltijden kost bijvoorbeeld € 49. Daarmee is Ekomenu helemaal niet duurder dan vergelijkbare, niet-biologische boxen, van bijvoorbeeld HelloFresh, Marley Spoon en Mathijs Maaltijdbox. Een ander voordeel van Ekomenu is dat je de menu’s ook kunt afhalen/kopen in de ondersteunende winkels. Hiermee heeft Ekomenu, net als de Allerhande Box, zeker een troef in handen.

 

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *