Gratis kommetjes sparen bij Allerhande Box

De Allerhande Box heeft vanaf deze week een leuke nieuwe actie: je kunt gratis sparen voor leuke kommetjes. Deze kommetjes actie van Albert Heijn loopt van 27 februari tot en met 26 maart. Bij elke maaltijdbox die je bestelt ontvang je dan een gratis kommetje ter waarde van 6 euro. Gedurende de actieperiode kan je dus 4 kommetjes sparen. Het kommetje wordt gewoon met je Allerhande Box meegestuurd: hij zit verpakt in de doos. Je hoeft hier dus niet later nog automatisch een aanvraag voor te doen. De actie met de kommen geldt zowel in combinatie met de Inspiratiebox als de Familiebox. Ook is de Allerhande Box kortingscode nog steeds geldig gedurende deze actieperiode met de AH kommetjes.

Wat voor kommetjes kan ik sparen bij Albert Heijn?

kommetjes spaaractie albert heijn
Gratis mooie bamboe kommetjes bij AH!

De gratis kommetjes die je kunt sparen bij de AH-box zijn luxe kommen gemaakt van bamboe. Hierdoor zijn ze kommen niet breekbaar. Het zijn mooie brede kommetjes met een diameter van 14,5 centimeter en een hoogte van 6 centimeter. De kommen hebben een waarde van €5,99. Soortgelijke kommen liggen niet in een andere winkel, ze zijn speciaal gemaakt voor deze actie. De bamboe kommetjes van Albert Heijn zijn geschikt voor uiteenlopende gelegenheden. Je kunt ze gebruiken voor het serveren van zoutjes, maar ook voor bijvoorbeeld een lekker soepje. Je kunt de kommen overigens gewoon in de vaatwasser doen. Minder geschikt zijn ze voor de magnetron en de oven. Wil jij aanspraak maken op 1 of meer van deze mooie accessoires? Zorg dan dat je tussen 27 februari en 26 maart een AH box bestelt, en je ontvangt ‘m gratis thuis met je maaltijdbox.


Zijn het 4 verschillende kommetjes?
Wat bij spaaracties vaak het geval is, is dat je verschillende producten kunt sparen. Je stelt als het ware zelf een “lijn” samen. Bij de Allerhande Box kommetjes actie is dit niet het geval. Je kunt maximaal sparen voor 4 keer dezelfde bamboe kom. Deze kommen zien er uit als hierboven beschreven en hebben de kleur taupe. Het is in ieder geval een leuke ontwikkeling. Wist je dat HelloFresh een soortgelijk spaarprogramma biedt? Hier spaar je ook voor punten naar gelang je meer boxen afneemt. Deze punten kan je dan weer verzilveren in de Hellofresh Shop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *