Weight Watchers Foodbox alleen beschikbaar in België

Sinds kort vind je ook de Weight Watchers Foodbox terug op deze website. Deze speciale foodbox voor mensen die willen afvallen is vooralsnog alleen beschikbaar in België. Of de speciale Weight Watchers Maaltijdbox binnenkort ook te bestellen is in Nederland is onduidelijk. Met name voor Nederlanders die al werken met een speciaal afvalplan van Weight Watchers is het een uitkomst. Speciale professionele diëtistes stellen elke week de meest gezonde recepten samen die precies passen bij hetgeen jouw lichaam nodig heeft. Deze persoonlijke aanpak is absoluut een groot voordeel van de Weight Watchers Foodbox. Hier hangt echter wel een prijskaartje aan. Voor 4 maaltijden voor twee personen betaal je een bedrag van € 69,75  per box. Dat betekent dat een portie per persoon € 8,72 kost. Dit is fors hoger dan andere aanbieders. Onlangs stelden wij een overzicht samen om er achter te komen wat de goedkoopste maaltijdbox van Nederland is. Hieruit blijkt dat je in bij de Allerhande Box “slechts” € 5,83 per persoon per maaltijd betaald. Een verschil van 3 euro per persoon, per maaltijd.

Onze eerste indruk is dat de Weight Watchers Foodbox vooral geschikt is voor mensen die al werken met een programma van hetzelfde bedrijf. Immers, de recepten en maaltijden passen precies bij jouw persoonlijke programma. Dit is wel een ontzettend groot voordeel. Zeker wanneer je snel resultaten wilt boeken, en wilt afslanken. Maar het is nou ook weer niet zo dat de Weight Watchers Maaltijdbox de enige box is waarmee je gezond en gevarieerd eet. Ook met boxen als die van HelloFresh, Mathijs Maaltijdbox en de Allerhande Box eet je enorm gezond en gevarieerd.

Voor de Weight Watchers leden in Nederland is de foodbox alleen nog maar beschikbaar in België. Op dit moment is het onduidelijk hoe goed de foodbox ontvangen wordt bij onze zuiderburen. Mochten er ontwikkelingen gaande zijn omtrent een lancering van de Weight Watchers Foodbox in Nederland dan lees je dan uiteraard terug op Maaltijdbox.org! Een oproepje aan onze Belgische lezers: heb jij ervaring met de Foodbox van Weight Watchers? Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen over deze maaltijdbox!

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *