Beebox komt met groene kerstbox

Beebox, de bekende aanbieder van biologische maaltijdboxen, komt deze kerst met een speciale kerstbox. Met deze speciale seizoensbox zet je een heerlijk, eerlijk en biologisch 4-gangen kerstmaal op tafel. Alle producten uit de kerstbox zijn afkomstig van Nederlandse boeren. Je familie en vrienden hebben nog nooit zoiets speciaal geproefd. Het is overigens niet het eerste jaar dat Beebox met deze speciale kerst maaltijdbox komt. Vorig jaar werd de box ook al geleverd. De reacties van de klanten waren louter positief. Zij beoordeelden de box gemiddeld met een 8!

Wat zit er in de Kerstbox van Beebox?

Het kerstmenu van Beebox ziet er als volgt uit:

• Gerookte paling met mierikswortel en tartaar van rode biet en appel
• Romige paddenstoelensoep met winterpostelein
• Hertenbiefstuk (150 gr p.p écht Hollands wild) met rode wijnsaus en mousseline van aardappel-knolselderij
• Semifreddo van stroopwafel met stoofpeertjes

De producten uit deze kerstbox komen allemaal uit ons eigen mooie Nederland. Het vlees en de groenten komen van biologische boeren, jagers en vissers. Het hert is bijvoorbeeld 100% hollands wild. Iets wat lang niet standaard is in alle restaurants.

Is het mogelijk om passende wijnen mee te bestellen?

Beebox biedt de optie om naast de kerstbox ook een aantal exclusieve Nederlandse wijnen mee te bestellen. Deze wijnen passen uiteraard perfect bij het 4-gangen diner. Het wijnpakket bevat 3 flessen witte wijn, en 3 flessen rode wijn. Alle wijnen zijn van het merk Coulisse Barique en zijn afkomstig van wijngoed Gelders Laren. Deze wijn is dusdanig bijzonder dat ook restaurants met 3 Michelin sterren deze vol trots schenken.

Bestel nu ook de HelloFresh Kerstbox en Allerhande Kerstbox
Beebox is niet de enige aanbieder met een kerstbox. Ook HelloFresh en Albert Heijn bieden ieder jaar een speciale kerstbox. Op HelloFresh Kerstbox bekijk je alle informatie over de inhoud van deze box, dit jaar. Er zijn 3 verschillende boxen, waaronder een gourmetbox en een “luxe” box. Ook Albert Heijn heeft dit jaar weer zijn enige echte Allerhande Kerstbox. Deze box bevat een super-deluxe 4-gangen diner en bestel je voor 75 euro! De boxen van HelloFresh en Albert Heijn worden deze kerst gratis bezorgd.

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *