Update 20 februari 2020: Willem&Drees bundelt haar krachten met Ekomenu. Beide bedrijven gaan samen verder onder de naam Ekomenu. Voor jou betekent dit een nog betere gebruikerservaring en een nog meer persoonlijke box. Meer weten? Bekijk onze pagina over Ekomenu.

Beebox Maaltijdbox

De Beebox Maaltijdbox heeft een heel heldere propositie: Beebox maakt de lekkerste seizoensrecepten, kopen de ingrediënten rechtstreeks bij de boer, vullen de maaltijdboxen en leveren ze thuis bij de consument af. Zo eenvoudig is het! Op deze pagina lees je meer informatie over de verschillende maaltijdboxen die Beebox aanbiedt, over het abonnement, de prijzen en de kwaliteit. Uiteraard kun je hier op maaltijdbox.org de Beebox Maaltijdbox vergelijken met andere populaire aanbieders zoals Hellofresh en de AH Allerhande Box. Let op: in 2017 gingen Willem & Drees en Beebox samen. Zie voor alle actuele informatie de Willem & Drees pagina.

Beebox maaltijdbox vergelijken

Wil jij de Beebox maaltijdbox vergelijken? Ben je er bijvoorbeeld nog niet over uit welke box het beste bij jou past? Dat kan allemaal op Maaltijdbox.org! Hier vergelijk je eenvoudig & snel de Beebox met alle andere populaire maaltijdboxen zoals Marley Spoon, HelloFresh en Mathijs Maaltijdbox. De Beebox onderscheidt zich duidelijk door lage prijzen, extreem verse producten, wisselende recepten, een ruime keuze aan boxen, en een soepele abonnementsvorm. De kwaliteit van de producten is ook iets wat je graag meeneemt wanneer je de Beebox maaltijdbox vergelijkt. De kwaliteit van beebox is enorm goed. Dat komt natuurlijk doordat de producten vers zijn, en altijd van eigen bodem. Veel aanbieders pronken met de term “biologische producten”. Vaak is er dan slechts een klein deel biologisch en een gedeelte helemaal niet. Bij Beebox kun je er zeker van zijn dat alle producten uit de maaltijdboxen echt biologisch zijn. Hier hanteren zij dan ook een biologisch keurmerk voor. Beebox is niet voor niets een EKO gecertificeerd bedrijf. Een mogelijk nadeel van de Beebox is dat zij nog niet landelijk leveren. Het is dus mogelijk dat jij (nog) geen klant kan worden. Het boodschappenpakket Streekbox en De Krat maaltijdbox hebben de meeste overeenkomsten met Beebox.

beebox maaltijdbox vergelijken en bestellen

Beebox Maaltijdbox bestellen

Het bestellen van een Beebox gaat reuze eenvoudig. Ga naar de Beebox bestellen pagina, en vul je e-mailadres, postcode, je box, het aantal personen en de ingangsdatum in. Deze ingangsdatum begint altijd op een donderdag. Je kunt vervolgens direct de eerste twee Beebox Maaltijdboxen via iDeal bestellen en afrekenen. Vergeet uiteraard niet jouw Beebox kortingscode in te voeren. Op dat moment heb je de eerste twee boxen besteld en betaald. Daarna hoef je uiteraard niet opnieuw te bestellen. Via automatische incasso kun je het abonnement voortzetten en de boxen netjes thuis blijven ontvangen. Lees je liever eerst een aantal Beebox ervaringen voordat je overgaat tot aankoop? Wij bieden een overzicht van actuele reviews.

Welke maaltijdboxen biedt Beebox?

Vergeleken met alle andere aanbieders van maaltijdboxen biedt Beebox Maaltijdbox relatief veel verschillende boodschappenpakketten aan. De meest verkochte, en dus meest populaire maaltijdbox, is de Box Extra. Hiermee kook je 3 maaltijden. Daarnaast wordt de Box Extra aangevuld met producten als echt Hollands brood, fruit en melk voor een heerlijk Hollands ontbijt of lunch. De andere Boxen zijn Box Maaltijden (3 complete maaltijden), Box leefstijl (speciale maaltijden die passen bij jouw leefstijl/eetpatroon), Box Basics (geen recepten, maar bomvol fruit en groente, brood, sap en eieren) en op dit moment is er ook een speciale Kerstbox. Elk seizoen biedt Beebox zo’n speciale editie die past bij een bepaald feest of bij een seizoen. Tip: bekijk ook onze review van de BOX maaltijden.

Hoe werkt het het Beebox abonnement?

Zo transparant als de Beebox maaltijdboxen zijn, is ook het abonnement. Wanneer je een Beebox abonnement neemt, neem je minimaal 2 maaltijdboxen af. Na de eerste 2 leveringen kun je op ieder moment stoppen of pauzeren. Wanneer je via de website bestelt betaal je de eerste twee boxen vooruit. Dit kan gewoon gemakkelijk via iDeal. Wil je na de eerste 2 boxen doorgaan? Dan kun je de boxen eenvoudig via een wekelijkse automatische afschrijving overmaken aan Beebox. Beebox doet veel onderzoek onder haar huidige leden. Hieruit blijkt dat de meeste leden na een week of 4 tot 6 de smaak helemaal te pakken hebben en het heerlijk vinden om de seizoenen te volgen in de keuken.

Beebox zegt dat de maaltijdboxen relatief goedkoop zijn doordat ze rechtstreeks inkopen bij de boer. Zij checken voortdurend de actuele prijzen in de supermarkt om dit vol te houden. Levering aan huis is, zoals bij de meeste maaltijdbox aanbieders, gratis.