Update 20 februari 2020: Willem&Drees bundelt haar krachten met Ekomenu. Beide bedrijven gaan samen verder onder de naam Ekomenu. Voor jou betekent dit een nog betere gebruikerservaring en een nog meer persoonlijke box. Meer weten? Bekijk onze pagina over Ekomenu.

Willem en Drees Maaltijdbox

Willem & Drees is een aanbieder van biologische, gezonde en vooral lekkere maaltijdboxen. Willem en Drees koopt zoveel mogelijk in bij haar eigen Hollandse biologische boeren. Het voordeel? De boeren ontvangen een eerlijke prijs voor hun producten, en jij als consument ontvangt verse en biologische producten van het seizoen tegen een gunstige prijs. Willem & Drees werkt met zelfstandige ondernemers. Zij zijn verantwoordelijk voor het samenstellen van de boxen, en de bezorging. Persoonlijke aandacht staat dus hoog in het vaandel.

Alles wat je over Willem&Drees moet weten in 1 minuut

Willem&Drees in het kort:

 • 7 verschillende boxen
 • Personen: 2 t/m 4
 • Vegetarisch: Ja
 • Kindvriendelijk: Ja
 • Actietarief 1e box: €31,00
 • 2 pers. 3 maaltijden: €41,00 p/week

Waarom deze box proberen?
Willem&Drees biedt 100% biologische ingrediënten, rechtstreeks afkomstig van lokale boeren en altijd van het seizoen. Het bedrijf wordt gerund door lokale ondernemers die elk verantwoordelijk zijn voor een regio. Dit resulteert in een hoge betrokkenheid en een uitstekende service.

Op deze pagina vind je meer informatie over Willem en Drees: Welke maaltijdboxen zijn er? Hoe kan ik bestellen? En wat is het voordeel van deze box en opzichte van andere boxen als De Krat en Ekomenu? Daarnaast verwijzen we je naar handige reviews en aantrekkelijke kortingscodes om deze box eens voordelig uit te proberen.

De voordelen van de Willem & Drees Maaltijdbox

 • 100% biologisch
 • Ingrediënten van het seizoen
 • Rechtstreeks afkomstig van de boer
 • 100% persoonlijke aandacht
 • Ruim assortiment met boxen
 • Bestel ook je overige boodschappen

informatie willem drees maaltijdbox (1)

De biologische maaltijdboxen

De maaltijdboxen van Willem & Drees kan je ook kennen als “Beebox”, dat al sinds 2012 biologische boxen bij mensen thuisbezorgd. In 2017 gingen Willem & Drees en Beebox samen verder. Hoewel je de term “Beebox” nog steeds op de website tegenkomt, zal deze naam langzaam maar zeker verdwijnen. Willem & Drees biedt verschillende maaltijd-, groente, – en fruitboxen. Aan de hand van de handige keuzehulp vind je eenvoudig de box die past bij jouw wensen en situatie. Hieronder vind je per box meer informatie.

extra beebox

1. Extra box
Meest populaire keuze. Deze box bevat niet alleen alle verse ingrediënten voor 3 gezonde en lekkere maaltijden, de box wordt ook aangevuld met extra lekkernijen. Voor 2 – 4 personen, vanaf €47,00.

maaltijd beebox

2. Seizoens box
De “reguliere” biologische foodbox. Elke week 3 gevarieerde, gezonde maar bovenal lekkere maaltijden. Mix van vlees, vis en vegetarisch. Voor 2 tot 4 personen, vanaf €41,00 per box.

gezins beebox

3. Gezinsbox
Dé box voor gezinnen met (jonge) kinderen. Bevat gezonde en toegankelijke gerechten. Lekker voor jong en oud. Voor 2 tot 4 personen, vanaf €41,00 per box.

eenpersoons beebox

4. Eenpersoonsbox
Ideaal wanneer je alleen bent. Deze box bevat naast ingrediënten voor 3 gezonde maaltijden, ook extra’s voor ontbijt en lunch. Altijd de boodschappen in huis. €41,00 per box.

vegetarische beebox

5. Vegetarische box
Speciaal voor de vegetariër. Lekker, gezond en verantwoord. Een box vol biologische groenten, zuivel en (plantaardige) vleesvervangers. Voor 2 tot 4 personen, vanaf €41,00 per box.

koolhydraatarme beebox

6. Koolhydraatarme box
Wanneer je lekker en gevarieerd wil eten, maar ook wil letten op de koolhydraten. Met verantwoorde recepten die aansluiten op jouw lifestyle. Voor 2 – 4 personen, vanaf €43,00 per box.

slim-simpel-box-willem-drees

7. Slim&Simpel box
Deze box bevat elke week 2 extra snelle gerechten die je in een handomdraai op tafel zet. Deze  box is er voor 2, 3 of 4 personen en is beschikbaar vanaf €32,00 per week.

basis vers beebox

8. Basis Vers box
Geen maaltijdbox, maar een box vol biologisch fruit, groenten, brood, sap en eieren. Alle gezonde producten die je in huis moet hebben voor 4 dagen. Voor 2 – 4 personen, vanaf €41,00 per box.

groene fruit beebox

9. Groente & Fruit box
De box zit vol heerlijke groenten en fruit van het seizoen. Je kunt er zelf alle kanten mee op en zit niet vast aan bepaalde recepten. Genoeg voor 3 dagen. Voor 2 – 4 personen, vanaf €27,00 per box.

Hoe werkt het bestellen?

Het bestellen van jouw eigen Willem & Drees boxen gaat verrassend eenvoudig. De website werkt zeer gebruiksvriendelijk. Hieronder omschrijven we in 4 korte stappen hoe de bestelprocedure is:

 1. Kies de maaltijdbox.
  Hierboven vind je uitgebreide informatie per box. Kom je er niet uit? Dan kan je ook de keuzehulp gebruiken. Aan de hand van een paar vragen vind je snel de box die past bij jouw situatie.
 2. Bestel optioneel overige boodschappen mee
  Een belangrijk voordeel van Willem & Drees is dat je er ook je overige biologische versproducten kunt meebestellen. Denk aan kaas, sap, brood of eieren. Op die manier haal je in een keer alles in huis
 3. Kies een bezorgmoment
  Willem & Drees werkt met zelfstandige ondernemers die de bestellingen bezorgen. Elke regio heeft een eigen ondernemer. Hij of zij is jouw aanspreekpunt. Vul jouw postcode op de website in om te bekijken wie, en op welke dag jouw box bezorgd wordt
 4. Abonnement beheren in je account
  Heb je een eerste bestelling geplaatst? Dan heb je toegang tot jouw persoonlijke account “Mijn Willem en Drees”. Hier kan je jouw vorige bestellingen bekijken en toekomstige boxen inplannen. Wil je een week overslaan of jouw abonnement stopzetten? Dat regel je eenvoudig in jouw account.
In de Verswinkel van Willem & Drees kan je een ruim assortiment biologische versproducten meebestellen.

Review en kortingscode

Ben jij enthousiast geworden over deze biologische maaltijdbox? Bekijk dan ook de uitgebreide review die wij schreven over Willem en Drees. Hier vind je nog meer informatie over de inhoud van de box, het bestelproces en ervaringen met de recepten. Direct bestellen? Vergeet dan zeker niet onze Willem&Drees kortingscode te bekijken. Regelmatig is er een actiecode voor nieuwe klanten waarmee je heel voordelig een eerste box kunt proberen. Op dit moment loopt er bijvoorbeeld een actie waarbij je €10,00 korting krijgt op je eerste box. Let op: bij Willem & Drees geldt een minimale afname van 2 boxen.

Wat is het verschil met andere biologische boxen?
Willem & Drees is niet de enige biologische maaltijdbox. Ook De Krat en Ekomenu bezorgen biologische boxen door het hele land. De manier waarop Willem & Drees zich onderscheidt heeft met name te maken met de werkwijze: Willem&Drees gaat uit van de kracht van samen. Wanneer je weet waar jouw eten vandaan komt, dan schept dit een band. En dat zorgt veer voor een stukje verantwoordelijkheid en waardering. Niet voor niets vormt Willem & Drees samen met de aangesloten boeren en burgers een coöperatie. De partijen kennen elkaar, luisteren naar elkaar, en stimuleren elkaar.