Update 20 februari 2020: Willem&Drees bundelt haar krachten met Ekomenu. Beide bedrijven gaan samen verder onder de naam Ekomenu. Voor jou betekent dit een nog betere gebruikerservaring en een nog meer persoonlijke box. Meer weten? Bekijk onze pagina over Ekomenu.

Willem&Drees Kortingscode

Op zoek naar een Willem&Drees kortingscode? Op Maaltijdbox.org verzamelen we voor jou alle actuele acties en aanbiedingen van maart 2023. Zo hoef jij nooit teveel te betalen voor jouw maaltijdbox en andere biologische boodschappen bij deze populaire aanbieder. Willem&Drees is dé biologische maaltijdbox van Nederland. Vol met heerlijke ingrediënten vers van het seizoen en direct van de boer. In de webwinkel vind je bovendien een uitgebreid assortiment met heerlijke versproducten die je aan jouw bestelling kunt toevoegen. Voor nieuwe klanten is er nu een heel interessante actiecode waarmee je €10,00 korting ontvangt op de eerste bestelling. Alle informatie vind je op deze pagina.

€10,- korting op Willem&Drees Box naar keuze.

Ontvang 10 euro korting op je eerste Box! Je zit nergens aan vast

€10,- korting op Willem&Drees Box naar keuze.

Ontvang 10 euro korting op je eerste Box! Je zit nergens aan vast

Waarom Willem&Drees?
Overweeg jij een gemakkelijke maaltijdbox? En hecht jij waarde aan verse en ingrediënten van Hollandse boeren met snelle en gemakkelijke recepten? Dan is de Willem en Drees maaltijdbox zeker iets voor jou!

 • Willem&Drees is een 100% biologische maaltijdbox
 • Met verse ingrediënten van het seizoen
 • De ingrediënten zijn direct afkomstig van de boer. Een eerlijke prijs voor iedereen!
 • Ruim assortiment met liefst 9 verschillende boxen
 • Persoonlijke bezorgers
 • Ruim assortiment met verse biologische boodschappen die je kunt meebestellen

€10,00 korting bij Willem&Drees in maart 2023

Willem en Drees heeft nu een heel leuke actie, speciaal voor nieuwe klanten. Je ontvangt nu namelijk €10,00 korting op jouw eerste maaltijdbox. De code kan je hierboven vinden. Je kunt deze kopiëren en simpelweg plakken in jouw winkelmandje op willemendrees.nl. Let op: W&D werkt mogelijk met een minimum afname van 2 boxen. De korting geldt alleen voor de eerste box, voor de tweede box betaal je het reguliere tarief.

Welke box kiezen?
Bekijk gerust de verschillende beschikbare boxen, of gebruik de keuzehulp om te ontdekken welke biologische foodbox bij jou past. Door 6 korte vragen te beantwoorden zie je heel snel welke box het beste past bij jouw situatie en wensen. Heb je geen specifieke voorkeuren? Kies dan gewoon voor de Seizoens box. Maar er zijn ook speciale boxen voor speciale doelgroepen. Denk aan de gezins,- slim&simpel,- eenpersoons-, vegetarische-, of koolhydraatarme box. Daarnaast is er ook een box met verse groene en vers fruit.

Hoe kan ik de actiecode invullen?

Heb je een box gevonden die je wel eens wilt proberen? Dan kan je deze met behulp van onze exclusieve kortingscode extra voordelig uitproberen. Sommige bezoekers vinden het lastig om de kortingscode van Willem&Drees toe te passen. Daarom vind je  hieronder een kort stappenplan die precies uitlegt hoe het werkt.

 1. Klik op “bekijk code” om de actuele kortingscode van maart 2023 te bekijken en te kopiëren
 2. Ondertussen wordt je automatisch doorgestuurd naar de overzichtspagina met alle beschikbare boxen
 3. Kies een van de boxen, of doe de keuzehulp om te ontdekken welke box past bij jouw situatie
 4. Kies het aantal personen waarvoor je wilt koken
 5. Je vind nu een overzicht met jouw bestelling. Vul onder het kopje “actiecode” de gekopieerde kortingscode in.
 6. Vul jouw gegevens en het gewenste bezorgadres in
 7. Kies een gewenste bezorgdag
 8. Reken jouw eerste box met €10,00 korting af via iDeal

kortingscode-willem-en-drees-Hoe werkt het flexibele lidmaatschap?
Let op: door het bestellen van jouw eerste box ga je een flexibel lidmaatschap aan met Willem&Drees. Jouw iDeal betaling betekent ook dat je er mee instemt dat de aanbieder toekomstige boxen van jouw rekening kan afschrijven. Gelukkig zit je nergens aan vast. Via jouw account kan je eenvoudig boxen overslaan of je abonnement stopzetten of beëindigen. Je houdt dus zelf de regie in handen!